Стали відомі фіналісти Чемпіонату Житомирщини з пляжного футболу

Стали відомі фіналісти Чемпіонату Житомирщини з пляжного футболу

Завершився груповий раунд Чемпіонату Житомирської області з пляжного футболу. До стадії плей-офф вийшли вісім кращих команд.

У групі А лідером став новачок сезону, збірна Житомирського району - ФК "Форестер". Також до наступного етапу потрапили чемпіон Житомира з футзалу "ІнБев" та лідер районного футболу ФК "Танкіст".

Можна очікувати, що саме між цими трьома командами розгорнеться головна боротьба за чемпіонський титул. Хоча й лідерів групи Б також не варто списувати з рахунку. 

До плей-оф вийшли:

«Полісся» (Житомир), 
«Персей» (Житомир), 
ПФК «Софія-НП» (Житомир), 
ФК «Форестер» (Іванівка),
«Танкіст» (Новогуйвинське), 
«Дед Деді» (Тетерівка),
«Інбев» (Житомир), 
«Бекс» (Житомир).

Відео дня

За матеріалами Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera 14:43 Ракета «Циркон» долітає до Житомира за шість хвилин 14:23 У Житомирі викрили наркодилерів: ділки мали "лабораторію" на Крошні, а обладнання переносили у рюкзаку популярної служби доставки photo_camera 14:00 У Житомирі судитимуть членів злочинного угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики у гаражному кооперативі photo_camera 12:39 Поліція розшукує безвісно зниклих 39-річну жінку та її 5-річну дочку - жителів Іршанської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up