Срібло Анни Сезько

Срібло Анни Сезько

Незважаючи на подальше розповсюдження епідемії, спортивні події на планеті всіляко підтримують життєвий і уболівальницький тонус більшості із нас.

Ще зовсім недавно ми слідкували і переживали за виступами житомирянки Анни Сезько на чемпіонаті України з боксу серед молоді. Тоді Аня у відмінному стилі перемогла своїх суперниць і вперше здобула звання чемпіонки України. Її було включено до складу збірної команди країни для участі у  молодіжному чемпіонаті Європи. 

Анна Сезько з тренером Віталієм Мельником

Проходив чемпіонат у місті Будва (Чорногорія) з 19 по 23 листопада ц. р. Виступаючи у ваговій категорії до 69 кілограмів, житомирянка стала срібною призеркою чемпіонату. Блискуче виступила збірна команда України у загальнокомандному заліку,  вперше за всі роки  посівши ІІ місце. Три золоті, п’ять срібних і сім бронзових нагород – такий здобуток наших молодих боксерів, і, звичайно, приємно, що свій срібний внесок зробила вихованка тренера-викладача КДЮСШ «Колос» Віталія Мельника – Анна Сезько. Вітаємо тренера та боксерку з вагомими здобутками. Будемо сподіватися на успішний виступ здібної спортсменки і на чемпіонаті світу, який заплановано провести у наступному році.

Директор КДЮСШ «Колос» Олександр Кухарський

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up