Спортсмени Житомирщини вибороли призові місця у Чемпіонаті із сучасного пʼятиборства

Спортсмени Житомирщини вибороли призові місця у Чемпіонаті із сучасного пʼятиборства

Близько 250 спортсменів із 5 областей України змагались у Чемпіонаті із сучасного пʼятиборства серед юнаків та дівчат до 17 років.

Змагання проходили упродовж 21-22 червня, у Житомирі на базі ДЮСШ «Авангард».

За інформацією управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА, у чемпіонаті взяли участь спортсмени із Житомирської, Харківської, Львівської, Донецької, Київської областей, а також із м. Київ.

Учасники змагались у бігових дистанціях – 4 відрізка по 800 метрів, а також показали себе у 4 раундах стрільби з лазерного пістолета.

Відео дня

Спортсмени із Житомирщини показали чудову підготовку та результати:

Чотириборець Ковалов Ілля – чемпіон України у категорії юнаки до 17 років (тренер Вигівський О.П.)

І місце в командному заліку виборола команда житомирян у категорії юнаки до 17 років: Ковальов Ілля, Бондаренко Денис, Нестерчук Савелій.

Сич Данило – чемпіон України у віковій групі до 15 років в дисципліні «триборство».

ІІ місце в командному заліку вибороли дівчата до 11 років: Кушнір Дар’я – 2 місце в особистому заліку, Ковальчук Євгенія, Сарнавська Софія (тренери: Тищенко В.А.; Кулик М.П.; Зелінська-Тищенко В.Т.);

ІІІ місце в командному заліку у категорії дівчата до 13 років: Бігун Вероніка, Іваницька Анна, Малярчук Дар’я ( тренери: Вигівський О.П.; Кулик М.П.; Толкач В.П.)

ІІІ місце в командному заліку у категорії юнаки до 13 років: Аханов Кирило, Барильчук Владислав; Гринь Максим (тренер Тищенко В.А.)

ІІІ місце в командному заліку у категорії юнаки до 15 років: Сич Данило, Кривонос Павло, Рудзей Філіп (тренер Тищенко В.А.)

Нагадаємо, що на вихідних легкоатлети України і Туреччини змагатимуться у Бердичеві на міжнародному турнірі зі стрибків у висоту.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up