Переможниця в індивідуальній гонці з велоспорту спеціально для «20 хвилин» розповіла про себе та поділилася планами на майбутнє

Переможниця в індивідуальній гонці з велоспорту спеціально для «20 хвилин» розповіла про себе та поділилася планами на майбутнє

Житомирянка здобула перемогу на весняному чемпіонаті з велоспорту. Журналісти дізналися зірковий шлях спортсменки.

11 травня у Білій Церкві представниця Житомира здобула І місце в індивідуальній гонці на весняному чемпіонаті України з велоспорту. Ольга Шекель відірвалася від суперниці на дві хвилини, і це допомогло перемогти одеситку.

Журналісти «20 хвилин» вирішили поспілкуватися з переможницею, аби дізнатися більше про видатну спортсменку.

Відео дня

- Розкажіть, будь ласка, як починалася історія вашого успіху?

 - Велосипед став для мене частиною життя. З 11 років я почала займатися велоспортом. Як зараз пам`ятаю, ранок п`ятниці, я йшла до школи, навколо мого будинку каталися діти з тренером. Мене це видовище надзвичайно зацікавило, і тренер-жінка запропонувала мені прийти в понеділок. З величезним задоволенням я завітала до бази, познайомилася з всіма. Саме з цього дня і почалася моя кар’єра.

-- Хто ваш наставник та що він радить?

- Мій тренер – Едуард Муселимян. Вже 6 років ми працюємо разом, він відкрив мені двері до професійного велоспорту. Ця людина має надзвичайно сильну енергетику, кожен його спортсмен прагне лише перемоги. Мій наставник ніколи не дозволить втратити надію, він завжди вірить в мою силу та перемогу, і це для мене величезна мотивація.

- Які труднощі виникають під час тренувань?

- Зазвичай труднощів узагалі не виникає. До справи я та мій тренер підходимо з професіоналізмом. Бувають дні, коли фізично важко тренуватися, але я завжди повторюю, що фізичний біль лише тимчасовий. Я маю улюблену цитату: «Терпение горькое на вкус, но его результат слаще, чем мёд».

- Чи підтримувала ваш вибір  родина?

- Моя сім`я підтримувала мене завжди і у всьому. Батьки та сестра завжди телефонують до мене перед кожним стартом, адже хвилюються за мій результат і бажають лише кращого. Чоловік інколи присутній на змаганнях, він постійно мене підтримує і знає, що я завжди хочу перемогти, незважаючи на рівень складності змагання. Підтримка рідних для мене не просто важлива, а необхідна, вона відображається у моїх результатах.

Чи маєте плани на майбутнє?

- Цього року я прагну здобути золото в чемпіонаті Європи. В 2015 році мені не вистачило лише 6,5 секунди, аби вдягнути зіркову футболку, але, незважаючи на це, з кожним роком у мене все більше і більше впевненості в собі і мотивації. Мрією всього мого життя є Олімпійські ігри. Як зараз пам`ятаю розмову з тренером у 11 років «Я ніколи не покину спорт без золотої Олімпійської медалі». Шлях до перемоги лежить через постійні тренування. Велоспорт заповнив моє серце, повністю та надовго!

Тетяна Павловська

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up