Маленьких житомирян запрошують взяти участь в програмі «Уроки плавання».

Маленьких житомирян запрошують взяти участь в програмі «Уроки плавання».

У Житомирі продовжується набір груп для безкоштовного навчання плаванню  дітей 2-5 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста в рамках програми «Уроки плавання».

Про це інформує відділ з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Даний проект проводиться з метою пропаганди здорового способу життя серед дітей міста та навчанню безпечного поводження дітей на воді, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради на базі басейнів міста.

Заняття проходитимуть з понеділка по п’ятницю з 14.00 по 16.00 год. упродовж березня-травня 2019 року.

Відео дня

Нагадаємо, «Уроки плавання» тривають у місті Житомирі вже четвертий рік поспіль за фінансування з міського бюджету. Учні 2-5 класів навчальних закладів міста отримують можливість впродовж двох місяців безкоштовно займатися плаванням у супроводі професійних тренерів. Загалом навчання пройшло більше 1200 дітей.

Аби взяти участь у проекті, батькам, батьківським комітетам та керівникам загальноосвітніх навчальних закладів необхідно:

  • Сформувати групу бажаючих з учнів 2-5 класів;
  • Повідомити керівництво Вашого навчального закладу (в разі, якщо це ініціатива батьківського комітету);
  • Врахувати, що від школи може бути делегована лише одна група дітей у кількості 15-20 осіб;
  • Звернутися зі сформованим списком до відділу фізичної культури та спорту Житомирської міської ради (майдан С.П. Корольова, 4/2, каб. № 106, І поверх).

За довідками звертайтеся до управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради за тел. 42-01-71 або 48-12-13 чи пишіть на ел.пошту: [email protected]

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up