Губернатор відзначив романівських туристів спортивними подарунками

Губернатор відзначив романівських туристів спортивними подарунками

19 травня 2021-го року Романів відвідав голова Житомирської обласної адміністрації Віталій Бунечко. 

Спочатку очільник Житомирщини завітав до rраєзнавчого музею Романівщини, де взяв участь у церемонії відкриття нової  музейної експозиції. Затим губернатор відвідав Романівську гімназію, де привітав педагогів та школярів найбільшої освітянської установи у Романівській селищній раді. Але найприємнішим пунктом під час відвідин гімназії стала передача та вручення  членам двох гуртків спортивно-туристичного обладнання. Віталій Бунечко особисто привітав школярів із Романова, які нині по праву і цілком заслужено входять до еліти спортивно-туристичного руху на Житомирщині.

 Обома гуртками туристичного напряму, які діють у Романівській гімназії, опікується вчитель історії та правознавства Віктор Бовсунівський. Зауважимо, що Віктор Володимирович належить до когорти найдосвідченіших тренерів зі спортивного туризму на Житомирщині, адже саме у Романові Житомирський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді відкрив одну із своїх небагатьох філій на території області. Важливо наголосити, що команда романівських школярів зі спортивного туризму вже декілька років має статус знаного та очевидного фаворита під час більшості змагань, що проводяться на обласному рівні. Лише чемпіонські та призові місця здобувають підопічні Віктора Бовсунівського практично на усіх змаганнях зі спортивного туризму, які відбуваються як у закритих приміщеннях, так і на відкритій місцевості. Прізвища романівчан Вадима Фурмана, Марії Ярмолюк та Вікторії Яремко знають не лише вдома, але й у Житомирі, а також у тих містах та околицях, де проходили  обласні чемпіонати зі спортивного туризму. Ще один вид туризму «Джура – туризм», який здобуває в Україні все більшу популярність, отримав у Романові також солідну прописку. Знову ж таки – завдяки невтомній праці Віктора Володимировича Бовсунівського. Романівчани брали участь навіть у другому етапі військово-патріотичної гри «Сокіл» – «Джура», який проходив на Рівненщині. 

Відео дня

Зрозуміло, для того, аби юні туристи успішно опановували ази майстерності та навички, які вкрай необхідні для спортивно-туристичної підготовки, потрібні обладнання, намети, спальні мішки, прилади та інструменти для вмілої, вправної, доведеної до найкращих зразків та нормативів туристичної майстерності. Тож туристи обох туристичних гуртків, що діють у Романівській гімназії, абсолютно щиро вдячні голові Житомирської ОДА Віталію Бунечку, начальнику управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА Олександрові Кондратюку за подарунки, які відтепер справно і доречно слугуватимуть романівським дітям під час штурму чергових туристичних вершин.

Віктор Єрофєєв

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:50 В останню неділю березня Україна переходить на літній час 16:25 У Житомирській області 8 553 пацієнти у 2023 році безоплатно отримали реабілітаційну допомогу 16:00 У Житомирі викрили групу ділків, які синтезували амфетамін у підвалі багатоповерхівки і розповсюджували серед наркозалежних photo_camera 15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up