ФК "Полісся" зіграє в Коростені з ФК "Львів"

ФК "Полісся" зіграє в Коростені з ФК "Львів"

Вже в цю суботу, 05 серпня, ФК "Полісся" зіграє другий "домашній" поєдинок в ІІ лізі України. 

В рамках 4 туру на стадіоні "Спартак" в Коростені житомиряни прийматимуть ФК "Львів". Початок матчу - о 18.00. Вхід на стадіон - за квитками. Запрошуємо всіх вболівальників на стадіон підтримати нашу команду!

Чемпіонат України з футболу, ІІ ліга

Коростень, стадіон "Спартак" (вул. Шолом Алейхема, 38)
4 тур, 05 серпня 2017 року

Відео дня

ФК Полісся (Житомир) - ФК Львів
початок - 18:00

Пряма трансляція

Арбітр - Кошура А.В. (Чернівці)
Асистенти арбітра - Гавеля О.М. (Кривий Ріг) Кєскюла Д.А. (Дніпропетровська обл.)
Четвертий арбітр - Кисельов П.В. (Жмеринка)
Спостерігач - Кревський О.Є. (Київ)

Житомиряни невдало дебютували в ІІ лізі, програвши два стартові поєдинки з вінницькою "Нивою-В" (0:4) та франківським "Прикарпаттям" (0:2). У команди виникли проблеми із складом. Лише перед грою в Івано-Франківську вдалося нарешті заявити ще п'ятірку гравців, серед яких вже відомі житомирським вболівальникам Богдан Самотуга, Олексій Михалюк та новачок команди Максим Чаус. Ця трійка вже встигла здорово проявити себе на полі. І тепер гравці ФК "Полісся" постараються зробити все можливе, щоб перервати серію невдач та нарешті порадувати своїх вболівальників.

ФК "Львів", як і "Полісся" - новачок нинішньої ІІ ліги. Команда відіграла сезон в аматорському чемпіонаті, щоправда, була там аутсайдером і посіла передостаннє, 11 місце в турнірній таблиці. Але на професійному рівні львів'яни стартували неочікувано потужно. Команда пробилася до 1/16 фіналу Кубка України, обігравши спочатку новачка І ліги "Кремінь" (2:0), а потім першолігову луцьку "Волинь" (3:0). Не менш вдалим став і початок чемпіонату. У феєричному матчі львів'яни переграли "Буковину" з рахунком 4:3 та розгромили хмельницьке "Поділля" 4:0. І лише волочиський "Агробізнес" вдома зміг мінімально обіграти левів.

Наразі ФК "Львів" посідає 3 сходинку в турнірній таблиці групи А та має гарний та зіграний колектив.

До речі, ФК "Полісся" та ФК "Львів" вже двічі зустрічались минулого року в товариських матчах. В серпня 2016 року у Львові тоді ще МФК "Житомир" переграв левів з рахунком 2:0, а вже в грудні поступився львівському клубу з рахунком 1:2.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up