ФК "Полісся" оголошує конкурс на нову емблему клубу

ФК "Полісся" оголошує конкурс на нову емблему клубу

У Житомирі оголосили конкурс на розробку нової емблеми Футбольного клубу "Полісся". 

В планах клубу лишається проведення ребрендингу і оновлення всієї лінійки клубної атрибутики. Однак поки використовуватиме оновлену емблему, створену в 2016 році. А також дасть можливість всім бажаючим внести свій вклад в новітню історію ФК "Полісся".

Свій варіант емблеми ФК "Полісся" необхідно надіслати на електронну адресу [email protected]. У темі листа вказуйте "Конкурс емблем", а у листі - ПІП, місто проживання і контактні дані. 

Вимоги:

Відео дня

Ескіз повинен подаватися в растровому форматі JPEG. Розмір файлу - не менше 1200 пікселів по більшій стороні, фон білий, sRGB.

Нова емблема має бути сучасною, презентабельною, пов'яувати воєдино історію Поліського регіону, історію людей та, найголовніше, асоціюватися із нашим футбольним клубом. 

Переможець конкурсу отримає два абонементи на домашні матчі клубу в сезоні 2017/18рр, набір клубної атрибутики і спеціальний подарунок від керівництва клубу.

Строки:

Прийом робіт - до 03 квітня 2017 року.

04 квітня - 21 квітня- голосування на офіційному сайті та на сторінках в соцмережах.

22 квітня - 25 квітня - спеціальна комісія, до якої увійдуть керівники клубу, тренерський штаб, футболісти і вболівальники колегіально затвердять новий варіант емблеми ФК "Полісся" з числа фіналістів.

27 квітня - оголошення переможця.

Строки етапів можуть бути змінені. Про це буде зазделегідь повідомлено на офіційному сайті.

ФК "Полісся" залишає за собою право демонструвати будь-які надіслані на конкурс роботи в некомерційних цілях.

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up