ФК "Бульвар" посів другу сходинку на турнірі "⁨Fortuna Cup 2022⁩"

ФК "Бульвар" посів другу сходинку на турнірі "⁨Fortuna Cup 2022⁩"

19 червня 2022 року в м. Андрушівка пройшов турнір з футболу "⁨Fortuna Cup 2022⁩" серед дітей 2014 року народження.

В турнірі взяли участь 12 команд: ФК "Фортуна" (Андрушівка), ФК "Арсенал Френдс", ФК "Фаєрбол" (Бердичів), ФК "Стоун Таун" (Коростишів), ФК "Оріон" (Сквира), ФК "Леви" (Козятин), СК "Бердичів" 2015, СК "Бердичів" 2014, ФК "Фаєрбол" (Житомир), ФК "Локомотив" (Козятин) та ФК "Бульвар" (Житомир).

Наші хлопці впевнено пройшли перший етап турніру, зайнявши перше місце в групі. Спочатку обіграли СК "Бердичів" - 2015 з м. Бердичів з рахунком 6:1, далі вирвали перемогу на характері у ФК "Оріон" м. Сквира (4:2) і не залишили шансів ФК "Леви" м. Козятин (7:3).

Далі нас чекав півфінал з ФК "Фортуна" м. Андрушівка. Програвавши на початку зустрічі в два м'ячі, бульварівці зуміли переломити хід зустрічі та виграти матч з рахунком 6:2

Відео дня

У фіналі зустрілися два найсильниших колектива: ФК "Бульвар" та СК "Бердичів". Команда ФК "Бульвар" володіла ініціативою і керувала грою, але непотрібні дві помилки в захисті призвели до голів і матч закінчився з рахунком 2:2. В серії пенальті, на жаль, влучнішими були футболісти з Бердичіва. В результаті - друге місце за нашими козаками.

Вітаємо команду ФК "Бульвар" 2014 р.н. з гарним результатом!

Коментарі

keyboard_arrow_up