Нове життя старого балкону

  • 577

Балкон - не лише склад для непотрібних речей, це частина вашої квартири. Балкон може стати куточком для відпочинку, робочим місцем або окремою кімнатою.  Настав час прибрати мотлох зі свого балкону. Ми пропонуємо огляд компаній, які знають як розширити, перепланувати та утеплити ваш балкон. Загалом, зробити зі старого занедбаного балкону затишний куточок вашої оселі.

...

 

 

STEKO

 
Адреси: м. Житомир, вул. Шевченка, 41, тел. 067-132-05-09
м. Житомир, вул. Грушевського, 31в, тел. 063-133-05-33
м. Коростишів, вул. Небесної Сотні, 54, тел. 063-133-05-55
 
 
На сьогоднішній день завод STEKO - це найбільше підприємство, яке володіє власною виробничою базою.

Профіль «STEKO» це:
- Екологічно чистий, безпечний в експлуатації, стабілізований CaZn (без свинцю)
- Стійкий до дії агресивного атмосферного середовища, з глянцевою, ідеально білою поверхнею (гарантований термін експлуатації 50 років)
- Стильні, округлені форми профілю рами і стулки роблять вікна «STEKO» сучасними елементами нашого житла;
- Протягнуть в профілі ущільнення сірого кольору забезпечує додаткову надійність і якість виробів;
- Паз фурнітури має подвійну фіксацію: він з'єднаний зі стінкою стулки додатковою перегородкою, що суттєво підвищує термін служби фурнітури.

 

 
Відгук: Швидко, якістно, замовлення відповідае дійсності.
 
Залиште свій відгук про STEKO
     
Previous Next

 

 

Двері Полісся. Балконні вікна та двері WDS.

 
 
Адреси: вул. В.Бердичівська 72 (0412) 466 266,  067 411 41 56,
              вул. Вітрука 9. (0412) 555 655, (093) 700 71 89.

Наші послуги:

Ми пропонуємо широкий асортимент продукції WDS: металопластикові вікна, двері та комплектуючі (підвіконня, відливи), балконні склопакети.

А також: двері вхідні броньовані, двері міжкімнатні, натяжні стелі, ламінат, жалюзі, ролети.

Звернувшись до нас, вам не потрібно хвилюватись про те, хто виконає якісний замір та монтаж. Спеціалісти нашої компанії зроблять все за вас.

Ми робимо все, щоб додати до ваших спогадів ще декілька позитивних моментів.

Переваги WDS, які переконають вас обрати саме нашу продукцію:

WDS - це висока теплоізоляція;

WDS - це висока шумоізоляція;

WDS - це продукція, яка відповідає усім вимогам ДСТУ та стандартам країн СНД;

WDS - це продукція, для виготовлення якої використовують лише високоякісну сировину;

WDS - це екологічно чиста продукція: не містить небезпечних речовин, які виділяють небезпечні хімічні сполуки; профілі придатні для вторичної переробки.

Великий вибір ламінації – це ідеальний варіант для будь-якого інтер’єру. Вам доступні шість декорів: під натуральну деревину,  два унікальні декори для інтер’єру в стилі Хай-Тек, а  також,  широка палітра однотонних кольорів.

Ми знайдемо ідеальний варіант для кожного нашого клієнта на будь-який смак та кишеню.

Відгук: Очень нравится салон, действительно есть из чего выбрать. Цены стандартные, не дороже чем в других магазинах. Остались только положительные впечатления от покупки. Всем друзьям буду советовать.
 
Залиште свій відгук про Двері Полісся
     
Previous Next

 

 

ТМ Візаж

Адреса: м. Житомир, вул. Перемоги 10 
Тел.: (0412) 41-84-40, (0412) 41-84-41, (067) 442-52-09
 
ТМ «Візаж», на ринку металопластикових вікон успішно працює вже 20 років. Монтує та встановлює вікна, в тому числі і балкони, не тільки на  Житомирщині, але і за межами області (в Київській, Рівненській, Вінницькій областях).

То ж якщо Ви хочете розширити свою житлову площу та якісно провести обробку балкону/лоджії, у цьому вам допоможе ТМ «Візаж».

Балкони бувають різні.

  1. Для захисту від вітру і снігу (холодний). Використовується профіль ТЕС від українського виробника,  з однокамерним склопакетом, або розсувні алюмінієві системи з “моно” склом
  2. Для продовження кімнати використовуються профіль Trocal  (п’яти або ж шести камерний) з двохкамерними енергозберігаючими склопакетами ( рекомендовані саме для нашої І кліматичної зони).

Наші послуги:

  • доставка конструкцій;
  • послуги зварювальника;
  • послуги спеціаліста-замірника;
  • проектування конструкцій досвідченим менеджером;
  • монтаж металопластикових та алюмінієвих конструкцій;
  • комплектація балкону: відливи (оцинковані, алюмінієві), козирки, підвіконня, жалюзі  (горизонтальні, вертикальні, ролетного типу), москитні сітки (рамкові, ролетного типу, на петлях).

Наша продукція – гарант вашого захисту!

 

Відгук: Сделали на заказ все необходимое качественно . Понравились специалисты.
 
Залиште свій відгук про ТМ Візаж
     
Previous Next

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up