Голос народу: що обговорювали житомиряни у Facebook минулого тижня

Голос народу: що обговорювали житомиряни у Facebook минулого тижня

Житомиряни – активні користувачі соціальних мереж, та найбільшої уваги заслуговує саме Facebook. Саме там жителі міста мають змогу оперативно дізнатися новини світу та країни, поділитися своїми думками та прокоментувати будь-яку подію. 

Ми зібрали TOП-3 найбільш обговорюваних житомирянами тем в Facebook за минулий тиждень та ділимось з вами.

В Україні заблокували канали Віктора Медведчука: 112, ZIK і NewsOne більше не працюють

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – «112 Україна», NewsOne, ZIK.

Відео дня

Як житомиряни коментують цю новину:

«Ого, я в шоці, нарешті!» – пише Олексій Сліпець.

«Що там, рейтинг падає, пора підіймати? Дороги вже не спасають… А взагалі новина чудова. Шкода, що це не зробили у 2014», – коментує Inna Potiekhina.

«Санкції, згідно із законом, не можна накладати на громадян України. Невдовзі, імовірно, через суд все увімкнуть», – зазначає Yuriy Boyko.

«З одного боку, добре, що ті "помийки" заблоковані, з іншого – Разумков правий, до українських громадян (Козак) застосовуються кодекси, закони, а не санкції. Санкції застосовуються до іноземних громадян. Хіба що нам сьогодні покажуть, наприклад, москальський паспорт Козака, тоді норм», – пише користувач із ніком Kum Zero.

«Ще б так само з комуналкою швидко розібралися», – наголошує Ludmila Solop.

Гурт Go-A представить Україну на «Євробаченні-2021» з піснею «Шум»

Члени журі обрали пісню, яку гурт Go-A представить на пісенному конкурсі «Євробачення-2021» у Роттердамі.

Нагадаємо, що члени журі – Джамала, Євген Філатов, Руслан Квінта, Ярослав Лодигін та Дмитро Хоркін – із трьох запропонованих гуртом пісень одноголосно обрали «Шум». На відбір були представлені ще дві нові композиції – «Рано» і «Церковка».

Житомиряни активно обговорили цю новину та поділилися своїми враженнями від пісні:

«Я бажаю гурту Go-A насамперед триматися, показати себе та достойно представити Україну», – коментує Євген Філіпов.

«Якось дивно. Є три треки, то чому не провести концерт і не обрати разом з глядачами? Можна ж було зробити шоу?» – пише Анна Соловей.

«Музика непогана! Але слова точно писалися під канабісом!» – висловлює свою думку Сергій Мохов.

«Оригінально!» – говорить Ліля Перепечай.

«Ну так, там же всі хочуть вибух емоцій і шоу. Професіоналізм співу нікого не цікавить», – каже Alya Topchii.

У квартирах житомирян часто почало зникати опалення: теплокомуненерго в усьому звинувачує застарілі тепломережі

У Житомирі з приходом морозів все частіше трапляються аварії на тепломережах. Нагадаємо, що не так давно три десятки будинків у 15-градусний мороз залишилися без опалення.

У комунальному підприємстві «Житомиртеплокомуненерго» запевняють, що розуміють нарікання житомирян і пояснюють: аварії трапляються через застарілі тепломережі.

Житомиряни обурюються у Facebook:

 «Поклали новий асфальт, тепер потрібно труби міняти», – пише користувач з ніком Толік Толік.

«Зима прийшла неочікувано. І так щороку. Давайте будемо платити за доставку води до нас та від нас», – обурюється Dim Sedoy.

«Тепломережа, побудована при комуністах, – декомунізується», – жартує Ольга Абуладзе.

«Коли настане той момент, коли не буде що пояснювати?» – запитує Дмитро Лозовський.

«Тепломережі і водогони, значить, застарілі, побудовані в основному за часів СРСР, але чомусь тепло і вода, які по них постачаються, – коштують як по золотих трубах», – пише RomaBoss RomaBoss.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up