Житомирська облрада може звернутися до президента, аби Третьякову позбавили депутатського мандату за те, що вона назвала дітей з бідних сімей «неякісними»

Житомирська облрада може звернутися до президента, аби Третьякову позбавили депутатського мандату за те, що вона назвала дітей з бідних сімей «неякісними»

Під час сесії Житомирської обласної ради в четвер, 25 червня, депутат Ілля Смичок звернувся до колег із заявою підтримати звернення до голови Верховної Ради України, до голови партії «Слуга народу» і до президента України Володимира Зеленського щодо позбавлення депутатського мандату голови парламентського комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів, нардепки від фракції «Слуга народу» Галини Третьякової.

«Я хочу звернути увагу на слова голови соціального комітету Третьякової, яка в своїй промові сказала, що українські діти, які народжуються в бідних сім’ях, народжуються неякісними. Я не можу цю особу назвати людиною, їй не місце в парламенті і не місце в команді президента. 

Я прошу вас підтримати звернення до голови Верховної Ради України, до голови партії «Слуга народу» і до лідера «слуг народу», до президента України Володимира Зеленського позбавити цю людину депутатського мандату», - наголосив депутат. 

На Фейсбук-сторінці «Kyiv School of Economics» від 26 травня опубліковано відео, де Галина Третьякова заявляє, що в родинах, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти «дуже низької якості»:

Відео дня

«Коли демографічно надаємо такі засоби, які використовуються родиною, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати їй рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти».

Пропозицію Іллі Смичка включили до порядку денного. За неї проголосували 41 з 58 присутніх депутатів.

 

Коментарі (23)
  • Андрій Демчук

    Які тупі у нас депутати! "Неякісні діти" міжнародний  науковий термін. "Учите матчасть, господа", або хоча б дивіться відео лікаря Комаровського !
  • Світлана

    Застосувати суспільний осуд, що має означати - ніхто не бере на роботу, не надає ніяких медіа ресурсів, не  спілкується і не звертає увагу на цю особу. ЇЇ проблеми нікого не стосуються. Якщо ми вже перейшли у ветхозавітні часи (а схоже, що так), то таких видворяли за територію міста (селища), забували про них назавжди. Думаю, що так і треба робити. Ми всі низькоякісні і таким, як вона, середнас немає місця.
  • Yriy Gurkovsky

    полуприкриті очі та скошений на сторону ріт свідчить про певні ознаки
  • Светлана Бугайчук

    Їм нічого кращого на думку не приходить,,один радить собаку продати,щоб за газ заплатити ,,а інша стерелізувати людей..немає просто слів..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up