Президент України представив нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка. ВІДЕО

Президент України представив нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка. ВІДЕО

Сьогодні, 12 серпня, під час робочої поїздки до Житомирської області Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

Про це повідомила пресслужба ОДА.

«Розпочнемо з призначення нового голови Житомирської ОДА. Далі розберемо головні проблеми на Житомирщині, знайдемо їх вирішення. Дозвольте представити нового голову Житомирської обласної державної адміністрації – Віталія Бунечка», – наголосив Володимир Зеленський.

Відео дня

«Дякую за підтримку та за призначення мене на посаду голови Житомирської ОДА. Вважаю себе етнічним поліщуком, і ніколи цього не цурався. Житомирщину будемо розвивати далі, завершимо процес децентралізації. Робота облдержадміністрації буде побудована на відкритих принципах, публічності. Чекаємо на Житомирщині інвесторів, як вітчизняних, так і іноземних. Працюватимемо в тісній співпраці з громадськістю та бізнесом», – зазначив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Довідка. Віталій Бунечко народився у 1973 році. Закінчив Волинський державний університет ім. Лесі Українки та Академію Служби безпеки України. До призначення працював першим заступником начальника головного управління – начальником управління (з дислокацією у м. Маріуполі Донецької області) Головного управління регіонального органу СБУ.

Коментарі (5)
  • Светланка Сметанка

    ТУТ ВСЕХ УПЫРЕЙ НАДО В ГОРОДЕ ГОНЯТЬ И НЕ ТОЛЬКО ГОНЯТЬ....
    В УКРАИНУ ЗАПУСТИТЬ СТАЛИНА НА ПАРУ МЕСЯЦЕВ И УКРАИНА БУДЕТ ЧИСТА ОТ ЗЛОДЮГ - МОШЕННИКОВ - АФЕРИСТОВ!!!
  • Светланка Сметанка

    ПОЖИВЁ  - УВИДЕМ, ЧЕМ ЭТОТ НАПИТАН....?!
  • Олег Бабский

    Интересно . А он футбол любит?  Стадион бы закончить . И команду Полесье сохранить.?
  • Олег Бабский

    Дядько с виду страшный. Бойтесь пороходети..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up