Голова ОДА Ігор Гундич зустрівся із Послом Великої Британії Джудіт Гоф

Голова ОДА Ігор Гундич зустрівся із Послом Великої Британії Джудіт Гоф

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 31 травня зустрівся із Надзвичайним та Поважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в України Джудіт Гоф.

Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

Мені приємно, що наша область співпрацює із Великою Британією. У нас в області працює більше 10 підприємств із британськими інвестиціями. Одне із найбільших це «Грай Флексіблс Україна». Крім цього, ми плідно співпрацюємо із британською фундацією «Люмос» щодо оптимізації інтернатних закладів в області», – сказав Ігор Гундич.

Під час зустрічі Ігор Гундич та Джудіт Гоф поспілкувалися про розвиток туризму, залучення інвестицій, плани щодо аеропорту, підтримку громадськості.

Відео дня

Надзвичайний та Повноважний Посол Джудіт Гоф наголосила на досягненнях області у реформі децентралізації.

«Так, дійсно. Наша область тримає лідируючі позиції у втіленні реформи децентралізації. Наразі у нас 45 ОТГ в області. Ми розуміємо, що об’єднані територіальні громади це додатковий фінансовий ресурс для розвитку області. Додатково громади отримають кошти із Державного фонду регіонального розвитку та субвенцію на розвиток інфраструктури. Найголовніше, що це розуміють люди і самі прагнуть до об’єднання», – сказав Ігор Гундич.

Також Ігор Гундич та Джудіт Гоф обговорили зміни у сфері медицини та домовилися про співпрацю та обмін фахівцями.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up