Десять кандидатів вже відомі! Хто – одинадцятий?

Десять кандидатів вже відомі! Хто – одинадцятий?

Питання про персональний склад голів старостинських округів у Романівській селищній раді вийшло на фінішний відрізок у процесі свого вирішення.

Як ми повідомляли у минулих виходах нашої газети, із 4 по 9 грудня 2021 року у всіх (11-ти) старостинських округах Романівської селищної ради мали проходити громадські слухання із наступним вивченням громадської думки жителів сіл та селищ у формі письмового опитування.

Станом на 10 грудня 2021 року громадські слухання та процес письмового опитування жителів Романівської селищної ради відбувся у десяти старостинських округах. За підсумками  вивчення громадської думки жителів усіх старостинських округів вже зараз готується відповідний проєкт рішення сесії Романівської селищної ради, яка має ухвалити рішення про персональний склад голів старостинських округів. Нагадаємо, що чергова сесія Романівської селищної ради запланована для проведення  на 24 грудня 2021 року, а за той час, який залишається до її початку, має бути узгоджена ціла низка питань стосовно діяльності старостинських округів Романівської селищної ради.

Зокрема у Прутівському старостинському окрузі, де кандидат на посаду старости Олександр Терещук, по суті, відмовився взяти участь у процесі громадського обговорення його кандидатури, із 10 по 15 грудня 2021 року проходив процес повторного прийому заяв від претендентів на посаду старости Прутівського старостинського округу. А вже із 18 по 22 грудня у селах Прутівського старостинського округу відбудеться процес громадських слухань, а згодом – і письмового опитування з метою вивчення громадської думки стосовно кандидатури старости. Вже після завершення цього процесу і за його підсумками кандидатуру на призначення старости Прутівського старостинського округу також буде внесено до проєкту рішення, який розглядатиметься на сесії Романівської селищної ради 24 грудня 2021 року.

Відео дня

Окрім цього, за той час, який залишається до 24 грудня (початку сесії селищної ради), мають бути обговорені та узгоджені питання про те, що адміністративним центром Годиського старостинського округу (округ було утворено під час однієї із сесій Романівської селищної ради) буде село Старочуднівська Гута. Поки що триває обговорення питання про межі Соболівського старостинського округу, де під час вивчення громадської думки жителів села Червоні Хатки стосовно узгодження  кандидатури старости було отримано декілька взаємопротилежних міркувань, які сьогодні також потребують термінових і додаткових консультацій та уточнень. Однак напередодні сесії 24 грудня 2021 року вся вищезазначена інформація має бути зафіксована у проєкті рішення для остаточного затвердження під час сесійного засідання. Таким чином, поки що – робота триває!

Віктор Першко

Коментарі

keyboard_arrow_up