Депутати шостого скликання більш ледачі за попередників

Депутати шостого скликання більш ледачі за попередників
Депутати Житомирської міської ради 6 скликання ось-ось поступляться місцем своїм наступникам. Якою ж була чинна каденція міських народних обранців – вирішили проаналізувати журналісти «20 хвилин».

Попереднє депутатське скликання виявилося більш активним за чинне. Хоча обранці 5 скликання протягом свого терміну провели 40 сесій проти 50 6 скликання. Однак коефіцієнт корисної дії у депутатів попереднього скликання виявився набагато більшим. Тільки за інформацією офіційного сайту Житомирської міської ради, при тому, що там відсутні відомості про вісім перших сесій, за минулу каденцію депутати прийняли на сесіях 1205 рішень. У той час як чинне скликання прийняло всього 979 рішень із наявністю інформації по кожній сесії.

Про активність та пасивність обранців можна судити також по кількості питань, які розглядалися безпосередньо на кожній сесії. Відтак, чинна каденція депутатів вирішила не перепрацьовуватися. Адже протягом дев'яти сесій вони розглядали всього від одного до трьох питань. Депутати ж 5 скликання всього тричі збиралися із таким «оперативним» порядком денним.

Рекордна кількість рішень, яку розглядали народні обранці протягом однієї сесії 87 питань. Цей рекорд зафіксовано теж за минулого скликання. У цьому ж скликанні депутатам довелося 64 рази здіймати руку під час однієї сесії. Арифметично в середньому депутати 6 скликання під час одного засідання розглядали близько 19 питань, їхні попередники були більш працьовитими на їхній совісті близько 30 питань кожної сесії.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up