Завтра потепліє до +20°: але цей період буде нетривалим

Завтра потепліє до +20°: але цей період буде нетривалим

Найближчими днями погода порадує українців осіннім теплом. Підвищення температури торкнеться всіх куточків країни.

Потепління в Україні буде інтенсивним, але короткостроковим.

В Україні починає підвищуватися температура. Після довгого періоду з холодними ночами й невисокою денною температурою вже сьогодні практично по всій країні стовпчики термометрів піднімуться до +13°...+15°, а на південному сході до +16°...+19°. Лише в північно-східних областях сьогодні все ще буде холодно, +8°...+11°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Відео дня

Погода в Україні 20 жовтня / фото УНІАН

Ще більше потеплішає в Україні в четвер, 21 жовтня. У цей день температура підвищиться вже по всій країні. На заході очікується +16°...+21°, на півночі - до +18°, в центральних областях +16°...+18°, на Сході буде +15°...+17°, на півдні та в Криму до +17°. 

Погода в Україні 21 жовтня / фото УНІАН

У п'ятницю, 22 жовтня, погода в Україні все ще буде теплою, проте із заходу почне надходити холодне повітря і в деяких областях стовпчики термометрів опустяться до +12°...+14°. На решті території країни буде невелика хмарність, на південному сході - сонячно. Температура місцями досягне +20°.

Погода в Україні 22 жовтня / фото УНІАН

На жаль, потепління на цьому і закінчиться. Вже в суботу, 23 жовтня, в західних, північних і місцями центральних областях спостерігатиметься різке зниження температури до +9°...+13°. На півдні та Сході також стане прохолодно, можливі невеликі дощі.

Погода в Україні 23 жовтня / фото УНІАН

Джерело: УНІАН

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up