За допомогою суду батько сплатив дитині 150 тисяч гривень заборгованих аліментів

За допомогою суду батько сплатив дитині  150 тисяч гривень заборгованих аліментів

Майже сто тисяч гривень аліментів заборгував житомирянин своїй дитині.

Ще у жовтні торік державний виконавець Богунського відділу державної виконавчої служби міста Житомир Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, виконуючи вимоги ініційованого Міністерством юстиції України закону #ЧужихДітейНеБуває, застосував до боржника низку обмежень: у праві керування транспортним засобом, володіння зброєю, полювання та виїзду за межі країни. Оскільки ж заборгованість накопичувалася не один рік, то злісному неплатнику було винесено постанову про накладення штрафу в розмірі 50 відсотків від заборгованої суми.     

Тимчасові обмеження істотно вплинули на якість життя горе-батька, тож йому нічого іншого не залишалося, як у повному обсязі повернути дитині аліменти. А з урахуванням штрафу загальна сума цих коштів перевищила 153 тисячі гривень.         

Крім того, як це передбачено Законом України «Про виконавче провадження», чоловік сплатив на депозитний рахунок Богунського відділу державної виконавчої служби міста Житомир виконавчий збір в розмірі 10 відсотків від загальної суми заборгованості.

Відео дня

Життя вчить, а закон змушує боржників, хочуть вони того чи ні, не нехтувати своїми батьківськими обов’язками, піклуватися про своїх нащадків, своєчасно сплачуючи їм аліменти.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Марина Владимировна Баязитова

    Очень жаль ,что родители разводятся не только друг с другом , но и с детьми ,а вспоминают про них когда наступает ..дряхлость!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up