З суботи 14 листопада в Україні вводять карантин вихідного дня

З суботи 14 листопада в Україні вводять карантин вихідного дня

Незважаючи на численні протести, уряд своїм рішенням ввів так званий карантин вхідного дня.

Відповідне рішення Кабмін ухвалив на засіданні сьогодні,11 листопада.

Карантин вихідного дня вводиться для боротьби зі стрімким поширенням COVID-19. Він почне діяти від 14 листопада. Отже, на вихідних буде заборонено працювати розважальним закладам, ресторанам, кафе, спортзалам та непродуктовим магазинам, ТРЦ, а також проводити культурні заходи.

Варто зазначити, що проти карантину вихідного дня виступило Міністерство культури та інформаційної політики, а також на акції протесту у 23 містах України вийшли підприємці та працівники закладів громадського харчування. Зокрема у Житомирі відбулися протестні акції підприємців і рестораторів.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (36)
  • Люда Кузьменко

    Капец ,,червона зона,, але карантин вихідного дня ,при тому що всі навчальні заклади пішли на навчання ,не влада а якісь камікадзе

    Олена Громська reply Люда Кузьменко

    Люда Кузьменко уже не зонують
  • Олег Поліщук

    Есть парки, стадионы, леса, дачи. Но рестораторы, торговцы в убытке. В плюсе всегда большой бизнес с их госприслугой
  • Натали Зубрицкая-Ермак

    Можна жить без ресторанов   без кино  без музеев. Но ведь там тоже работают люди и у них есть семьи  и им тоже хочется просто  ЖИТЬ.
  • Жанна Гальчинская

    Випити чашку кави за 30грн, якщо дома зварять, то не помруть. Дуже правильно,карантин вихідного дня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up