Яка погода буде на Новий рік і Різдво

Яка погода буде на Новий рік і Різдво

Улюблені зимові свята вже на порозі, і всі ми сподіваємось зустріти Різдво і Новий рік з пухнастим снігом і легким морозцем. Отже, якою буде погода в святкові дні.

Своїм прогнозом, основаним на аналізі європейських синоптиків, поділився сайт "Метеопрог".

Британські фахівці стверджують, що останній місяць року принесе багато теплих днів, але можливі періоди низьких температур. Похолодання будуть пов'язані з переважанням циклонів з Атлантичного океану. Атмосферні фронти принесуть опади, в основному мокрого снігу. Снігопадів буде менше, ніж в попередні роки, а ось дощі - не виключені.

У січні погода встане з ніг на голову. Деякі синоптики прогнозують сильний мороз в окремих частинах країни. У той час як інші експерти прогнозують опади через більш високі температури в цей час року. Перший місяць наступного року буде вологим.

Відео дня

Метеорологи AccuWeather вважають, що майбутня зима в Європі буде дуже різною в залежності від регіону.

Окремі частини нашого континенту відвідають стабільні погодні умови протягом усього сезону. Через атаку морозного повітря з Сибіру зима в східній Європі, від східної Польщі до України, буде з різкими, але нетривалими похолоданнями.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up