В Україну йде різке похолодання і чергова хвиля опадів

В Україну йде різке похолодання і чергова хвиля опадів

В Україну вже цього тижня прийде різке похолодання, яке розпочнеться із західних областей і поступово прокотиться практично всією територією нашої країни.

Як йдеться у прогнозі Укргідрометцентру, на поточний тиждень дощі з грозами очікуються по всій Україні, проте у східних областях вони розпочнуться дещо пізніше.

У вівторок, 5 липня, опади очікуються у західній частині нашої країни, хоча там стовпчик термометра залишатиметься на позначках у районі +30 градусів.

6 липня на заході очікується різке похолодання, аж до позначок +20…+22 градуси за Цельсієм. В решті частин України очікується +31…+33 градуси, однак у низці центральних та південних областей може розігрітися аж до +36 градусів.

Відео дня

У четвер, 7 липня, на заході дощі закінчаться, хоча температура повітря залишатиметься в межах +23…+25 градусів також суттєво похолодає на півночі та в частині центральних областей.

В останній день робочого тижня суха погода зберігатиметься лише у східних та частині південних областей, проте туди дощі дістануться вже на вихідних.

Джерело: Телеграф

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up