Синоптики прогнозують завтра у Житомирі довгоочікуваний дощ

Синоптики прогнозують завтра у Житомирі довгоочікуваний дощ

Дещо похолодає, втім, ненадовго.

Селфі космічне показує нам вологий атмосферний фронт, який вже організовує дощики у Латвії, Литві, Білорусі та Польщі, пише на своїй сторінці у Фейсбуці синоптик Наталка Діденко. Фото.

Завтра, 10-го квітня, цей фронт перетинатиме Україну.
Тому також ймовірні дощі, невеликі, максимум помірні.
На Заході та Півночі ця бажана волога впаде переважно вночі та вранці, а вдень фронт піде далі, у східному напрямку.

Відео дня

Температура повітря, оскільки фронт холодний, дещо знизиться у північних та західних областях, до +11+15 градусів. На решті території тепла погода 10-го квітня втримається, +15+22 градуси.

Вітер перейде завтра на північно-західний і посилиться подекуди навіть до штормових значень, до 15-20 м/с.

У Києві 10-го квітня також температура повітря знизиться до денних +11, +12 градусів. Проти теперішніх +20-ти - це буде відчутно. Ще й очікується сильний вітер, який посилить відчуття холоду.
Дощ у Києві ймовірний вночі та вранці (карта 2), та й то, як бачите, нам дістанеться лише `хвіст` фронту. Тому на щось серйозне розраховувати не варто. А вдень у п`ятницю переважатиме знову суха погода.

До найближчого понеділка знову потепліє, проте у вівторок-середу, 14-15-го квітня, в Україні очікується суттєва зміна погоди: різко похолодає, до +5+10 градусів, пройдуть дощі, місцями навіть з мокрим снігом, буде сильний вітер, а в ніч на середу очікуються заморозки.

Потепління відновиться з 16-го квітня.

Як бачите, метеокарусель - ще та!
Але згадайте, в околиці Вербної неділі завжди погода коверзує.
Тому не лякайтеся, шкарпетки теплі далеко не ховайте, пігулки від голови та артеріального тиску також тримайте поблизу, відкривайте собі нові книжки, рецепти, музику і збирайте хороших людей навколо.

І не забудьте погодувати кота, який вже відчуває похолодання і просить їсти в два рази більше)

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up