Шквальний вітер в Житомирі викорчовує дерева, зриває дахи з будівель і ламає білборди

Шквальний вітер в Житомирі викорчовує дерева, зриває дахи з будівель і ламає білборди

Впродовж минулої доби житомирські рятувальники здійснювали роботи щодо прибирання дерев, які були повалені внаслідок негоди.

14 січня на території області спостерігались сильні пориви вітру, у результаті чого було повалено багато дерев, які у більшості випадків перекривали рух на автодорогах. Впродовж чотирьох годин коростенські рятувальники проводили аварійні роботи по розрізанню та прибиранню 30-ти дерев, які перекрили рух на автодорозі Новоград-Волинський-Коростень Коростенського району. В самому м. Коростень бійці ДСНС допомагали прибрати аварійні конструкції даху, що впали з житлового будинку.

Загалом, впродовж минулої доби рятувальниками області було прибрано 62 дерева, що перекривали рух на автодорогах.

Внаслідок складних погодних умов – сильного вітру на території області без електропостачання залишилось 163 населених пункти. 
 

Відео дня

Окрім того, на Польському бульварі вітер зірвав шифер з даху електропідстанції та «кинув» на автомобілі, внаслідок чого розбито 2 авто. В Довжику буревій перевернув будку на зупинці громадського транспорту. На вулиці Корольова в Житомирі вітер пошкодив білборд: перевернув зображення на ньому.  У центрі Житомира, на вулиці Лятошинського, буревій з коренем викорчував дерево.

01.jpg02.jpg

03.jpg05.jpg

04.jpg

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up