Після нетривалого похолодання в Україні потепліє до +15

Після нетривалого похолодання в Україні потепліє до +15

Зміни погоди варто чекати вже за кілька днів.

Найближчі кілька днів погода в Україні буде холодною: вдарять нічні морози до -5°...-7°, а вдень стовпчики термометрів будуть в межах 0°...+5°. Проте вже до кінця поточного тижня почнеться невелике потепління. Місцями навіть до +12°...+15°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, трохи тепліше стане вже в п'ятницю, 26 листопада. Нічні морози до -3° будуть лише на північному сході та на сході країни. На решті території "плюси" будуть як вдень, так і вночі. У цей день практично по всій країні, крім східних областей, вдень повітря прогріється до +5°...+7°, а на півдні - до +8°...+11°.

Відео дня

Погода в Україні 26 листопада / фото УНІАН

Ще більше потеплішає на вихідних. Так, на півночі, у центрі, на південному заході та сході України стовпчики термометрів покажуть +7°...+11°, на півдні очікується +12°...+15°. Тільки в східних і деяких західних областях буде трохи холодніше, +4°...+7°. Однак разом з потеплінням в Україну наскочать дощі.

Погода в Україні 28 листопада / фото УНІАН

Під кінець листопада тепло ще затримається на півдні та сході країни, місцями температура буде на рівні +9°...+11°. Однак істотне похолодання накриє західні та північні області. Температура знову опуститься до 0°...+5°, а дощі перетворяться на мокрий сніг.

Погода в Україні 30 Листопада / фото УНІАН

Нагадаємо, зимові температури в Україні очікуються вже в кінці листопада початку грудня. В цей час денні температури опустяться до позначки -8°...-10°.

За словами метеоролога Вазіри Мартазінової, потім прийде потепління, і практично весь грудень буде з невеликим плюсом вдень і також невеликим мінусом вночі. За словами метеоролога, температури коливатимуться в грудні буквально кожні кілька днів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up