День святого Валентина буде теплим і сонячним, - синоптик

День святого Валентина буде теплим і сонячним, - синоптик

Про погоду розповіла синоптик Наталка Діденко.

Хто завтра захоче під ручку романтично прогулятися до найближчого магазину жіночих прикрас чи чоловічого спортивного одягу, може це зробити спокійно, не обтяжуючи себе парасолями та не насуваючи на очі шапку.

Бо в більшості областей України нарешті вітер заспокоїться, очікується південним, опади малоймовірні і навіть можна буде побачити сонце.
Лише в західних областях набіжить хмарність, пройдуть мокрий сніг та дощ. Але на Заході України чудових місць для романтичних посиденьок достатньо, тому буде де сховатися від негоди. Хіба що туристам бажано краще гори завтра пропустити. Близкість циклону, атмосферний фронт. Карта.

Температура повітря завтра вдень коливатиметься в межах +1+6 градусів, на Півдні +5+8, в Криму до +10 градусів.

Відео дня

У Києві 14-го лютого - ані дощу, ані снігу, гуляйте на здоров`я. Вітер південний, невеликий, максимум помірний. Вночі підморозить до -2-4 градусів, а завтра вдень потепліє до +5 градусів.

На Стрітення погода особливо не зміниться, хіба на Півночі трохи побільшає хмар та з`являться невеликі опади. Але нічого суттєвого.

Пережили навалу мишей поліестерових сувенірних на Новий рік, переживемо і червоні пластикові сердечка.
Головне, щоб квіти були живими, справжніми)

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Азалия Иванова

    Напередодні 8 березня, не дивлячись на мінливу погоду, всі чоловіки починають метушитися в пошуках подарунків, а хто більш кмітливий, переходить швидше на сайт https://souvenir-trade.com.ua/g19741543-podarki-marta де можна придбати чудові чашки з фотокарткою вашої коханої чи мами, замовивши віповідний текст чи, навіть, власне фото.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up