Головний ініціатор створення обителі Олег Насадик розповідає, що «Piligrim» не є звичайним хостелом для всіх бажаючих.
Основна маса гостей закладу - байкери та ті, хто подорожує автостопом. Особливістю обителі є еко-інтерєр та проста корисна домашня їжа з печі.
«Родзинкою» не типового для Житомира закладу є хліб, який печуть в печі без використання різноманітних домішок. Олег Насадик каже, що саме такий хліб їли наші предки.
Загалом, одночасно переночувати в «Piligrim» можуть до 5 чоловік. Фіксованої плати за перебування у закладі немає. Найближчим часом у ньому планують облаштувати ще більшу піч, частину хлібу з якої будуть продавати.
За матеріалами Першого житомирського
№ 11 від 20 березня 2024
Читати номер