Сліди наркоманів, написи на стінах і бабуся з битою - погляд на Житомир збоку. ФОТО

Сліди наркоманів, написи на стінах і бабуся з битою - погляд на Житомир збоку. ФОТО
Якщо під час прогулянки Житомиром уважно дивитися довкола, можна побачити купу цікавих речей. Пропонуємо Вам підбірку веселих і не дуже моментів, які помітили журналісти "20 хвилин" протягом 1 дня.

Вже неодноразово писали про те, що Житомир невпинно наповнюється графіті, котрі прикрашають фасади міста. Цей "твір" складно назвати графіті й прикрасою. Скоріше, це нагадує запис на "стіні" у соцмережі. І коментар, до речі, теж є.

Ще один текстовий елемент, який ми зустріли на одному із закладів міста - оголошення про вакансію кухаря.

Відео дня

Сподіваємося, що це просто описка автора оголошення, а не натяк, що в даному контексті слово "рАбота" походить від слова "раб"...

Далі - ще одне оголошення. Цього разу жителі двору просять не смітити, не палити і не вживати алкогольні напої на дитячому майданчику.

І одразу помітно, як усі дослухаються до цього прохання... 

А ще ми прогулялися до історичного серця міста - Замкової гори, звідки відкриваються прекрасні краєвиди...

Головне - не опускати очі на схил.

Так-так, дорогі житомиряни. Саме такі "живописні" купи сміття валяються у серці міста, яке усі так люблять. На словах.

Ще один краєвид із Замкової гори, який видно, якщо дивитися суто прямо перед собою:

А ось що видно, якщо опустити очі вниз:

Там же, на Замковій, без проблем можна знайти сліди перебування "мисливців за кайфом" - наркоманів. Щиро кажучи - неприємно.

А ще, якщо прогортати стрічку новин Житомира за день, то десь 20 % складають ДТП. Не обійшлося без зіткнення і 8 жовтня. На щастя, цього разу ніхто не постраждав. Просто невеличкий "бумс" стався.

Але не все так сумно, правда! Ось ви, наприклад, знали, для чого потрібна бейсбольна бита? Думаєте, "відлякувати неприятелів" або, на крайній випадок, грати у бейсбол? Чорта з два! Вчіться!

А ще, виявляється, вм'ятини на мотоциклах можна лагодити ... пластирем! В усякому випадку, це з успіхом робить один народний умілець. Сподіваємося, що його "залізний кінь" таки одужає...

І останнє спостереження того дня - дитячі майданчики, що ростуть як гриби після дощу. Можливо, це пов'язано з прийдешніми виборами? Навіть якщо це так - нехай. Головне, що відбуваються зміни на краще.

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up