Найкращі країни, куди житомиряни можуть поїхати без візи

Найкращі країни, куди житомиряни можуть поїхати без візи
У 2016 році житомиряни можуть відвідати без попередньо оформленої візи майже 45 країн світу. При цьому існують країни куди можна поїхати взагалі без візи, є країни для яких потрібно отримати електронну візу, а є де необхідно оформляти візу на кордоні.

Ми зробили для вас огляд найпопулярніших туристичних країн, де можна гарно відпочити і куди не потрібні візи.

Азербайджан здивує своєю архітектурою

 Ті, хто досі не звернули свою увагу на Закавказькі республіки, обов'язково мають це зробити. Азербайджан відрізняється від Вірменії та Грузії вірою, а значить і архітектурою, і традиціями, і життєвим укладом. Одну тільки нафтову столицю Баку можна оглядати тижнями. Країна славна своєю гірською природою, древньою архітектурою. 

Відео дня

Вірменія приваблює краєвидами

 Не зважаючи на те, що Вірменія - країна християнська, проте, мабуть, найцікавішою пам'яткою Єревана є Блакитна мечеть. Ще варто побувати на Арараті або хоча б у його підніжжя, і в численних церквах і монастирях різних архітектурних стилів, розсипаних по всій країні. 

 Грузія обіцяє гостинний прийом

 Напевно, якщо ви ще не літали до Грузії, то вже точно замислювалися про поїздку. Грузини дуже добре ставляться до українців, привітно приймають як на морських, так і на гірських курортах. Окремо варто відзначити чарівний Тбілісі і його незвичайні пам'ятки.

Країна трьох морів

 Нікому не потрібно розповідати, як багато всього цікавого є в країні трьох морів - Ізраїлі, але далеко не всі знають, що в Ізраїль українці можуть в'їжджати без візи, і там 3 місяці знаходитися. Нюанси: після Ізраїлю не можна в'їхати в Саудівську Аравію, Кувейт, Ліван, Лівію, Пакистан, Сирію і Судан. Але щоб спростити вам життя, ізраїльські прикордонники просто дають вкладиш про відвідування країни.

Античні амфітеатри можна побачити в Македонії

 Балканська країна, якій не пощастило з географічним розташуванням - тут немає виходу до моря. Але Македонія не сумує і кличе туристів подивитися на античні амфітеатри і середньовічні фортеці, монастирі і мечеті, гори і озера.

Сейшельські острови – місяць насолоди

 Напевно, багато хто хотів би побувати на райських островах - Кариби, Канари, Багами. Але простоювати черги в посольствах, які не завжди є навіть у Києві, дзвонити, писати листи зовсім не хочеться. На Сейшелах із закордонним паспортом ви спокійно можете пробути місяць.

Вежу черепів можна побачити у Сербії

 Відокремившись від Чорногорії, Сербія втратила вихід до моря, але зневірятися не збирається. Туристи приїжджають сюди за палацами, фортецями, соборами, монастирями. Особливо приваблює туристів Медіана, Вежа черепів Челе-Кула і концтабір Червоний Хрест.

Чорногорія – країна з багатою історією та чистими пляжами

 Багато з тих, хто досі не відвідав цю країну, вважають, що туди потрібна віза. Однак поніжитися на сонечку на найчистіших в Європі пляжах можна і без штампу в закордонному паспорті. До того ж Чорногорія - це не тільки морський курорт, але і багата своєю історією країна.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up