Зима близько: в оселях українців знизять мінімальну температуру до 16 градусів

Зима близько:  в оселях українців знизять мінімальну температуру до 16 градусів

Український уряд піде на вимушений крок.

Для того, аби зекономити енергоресурси упродовж прийдешньої зими, в оселях українців знизять мінімальну температуру до 16 градусів. Відповідне рішення планують прийняти на засіданні Кабінету міністрів.

Як пише видання "РБК-Україна", посилаючись на власні джерела в уряді, зниження температурного мінімуму у квартирах жителів країни з 18-20 до 16 градусів очікується вже цієї зими. Відповідне рішення планували обговорити та прийняти остаточно ще на минулому тижні, проте узгодити певні нюанси документа не встигли.

Варто нагадати, що раніше міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов виступив із заявою, в якій відзначив, що у холодну пору року уряд вимушено знизить мінімальну температуру у домівках українців, аби хоча б частково мати можливість зекономити енергоресурси, які стали дефіцитними через війну в країні. За його словами, тепло у житлові приміщення вже цієї зими подаватимуть таким чином, аби температура не перевищувала 18-20 градусів, при цьому мінімум впаде до 16 градусів.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Nadia Yaroshuk

    Тепретуру знизять, а ціну?
  • Макс Савчук

    Можна по думати цього не було зроблено ще минулої зими  в минулу зимуу вже в оселях було прохолодно вже не палили так що вікна  відкривали а би хоч якось охолодити оселю а вже минулої зими температура  в оселі була такою як в статті пишуть

keyboard_arrow_up