Житомирян та гостей міста запрошують долучитися до соціальної гри uCRAZYans

Житомирян та гостей міста запрошують долучитися до соціальної гри uCRAZYans

Усіх мешканців Житомира (а також гостей міста) запрошують приєднатись до ігрового соціального заходу uCRAZYans, який відбудеться 18 березня у приміщенні колишнього ресторану «Смоленськ» з 11:00 до 17:00 години. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

Що таке uCRAZYans? Це соціальна гра для містян, під час якої ви не тільки цікаво та весело проведете вихідні з дітьми, родиною та друзями, але й:

  • дізнаєтесь, чим саме займаються громадські організації, соціальні активісти у вашому місті та в Україні;
  • матимете можливість зрозуміти, як ви можете долучитись до позитивних змін у вашому будинку, подвір’ї, вулиці, районі, місті та країні; 
  • зможете знайти цікаві для себе соціальні проекти, нових знайомих та однодумців;
  • познайомитесь із мешканцями інших районів та вулиць та просто поспілкуєтесь на важливі для міста теми.

Як проходитиме гра? У приміщенні колишнього ресторану «Смоленськ» відбудеться багато захоплюючих подій:

  • соціальний ігровий квест для команд із місцевих жителів;
  • гостинний інтерактивний музей, що познайомить із діяльністю громадських організацій та актуальними проблемами міста;
  • лекторій у форматі TEDx, де з відомими громадськими діячами разом міркуватимемо про зміни в українському суспільстві;
  • випробування на незвичайному тренажері для наочнішого вивчення правил безпеки на дорозі;
  • розвиваючий ігровий майданчик для дітей, який вони творитимуть власноруч.

Підзарядитися енергією допоможе фуд-корт зі смаколиками.

Відео дня

Кого запрошено до гри? Усіх, хто мешкає або перебуватиме в Житомирі, без жодних обмежень віку та соціального стану!

Тут кожен знайде своє: активісти – однодумців і досвід, студенти – нові можливості для самореалізації, бізнесмени – корисні партнерства. Батьки з дітьми та їхні бабусі й дідусі матимуть змогу цікаво й пізнавально провести вихідний разом. І для будь-кого, без жодних обмежень – обговорення та спілкування, активний відпочинок та натхнення на подальше покращення свого міста!

У чому полягатиме «житомирська родзинка»? Атмосфера гри буде космічною в усіх сенсах. Адже Житомир – місто справді зоряне, батьківщина вченого у галузі ракетобудування Сергія Корольова. Учасники зможуть відчути себе творцями космічних змін. І неважливо, на чому летітимете до мети: на металевому «боїнгу» чи на паперовому літачку. Важливо, щоб він досяг пункту призначення!

Організатори заходу: ГО «Дивовижні» у партнерстві з міжнародною організацією Pact, за фінансової підтримки USAID.

* «Дивовижні» – громадська організація, яка займається розвитком соціальної відповідальності, шляхом залучення містян до змін, а також сприяння ініціативам місцевих активістів.

* Pact – міжнародна неурядова організація, що, зокрема, реалізує проект «Долучайся», метою якого є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up