Житомирським освітянам і медикам повністю профінансовані зарплати

Житомирським освітянам і медикам повністю профінансовані зарплати

27 грудня члени виконавчого комітету під час позачергового засідання прийняли рішення щодо прийняття та перерозподілу субвенцій з державного бюджету, - інформує прес-служба міськради.

«Місто отримало додаткове фінансування – субвенцію на соціально-економічний розвиток окремих територій. Загальна сума додаткової субвенції становить 10 млн. грн, з них: 9 млн. 760 тис. грн – сума  спрямовується управлінню капітального будівництва міської ради на реконструкцію спортивних майданчиків та 240 тис. грн – для управління охорони здоров’я міської ради на придбання медичного обладнання. Зазначені суми частково будуть використані в поточному бюджетному році», – доповіла членам виконавчого комітету директор департаменту бюджету та  фінансів міської ради Діна Прохорчук.

Директор департаменту бюджету та фінансів міської ради повідомила, що обласна державна адміністрація врахувала пропозиції міської ради і сьогодні стало відомо про те, що для Житомира додатково виділено медичну субвенцію в сумі 1 млн. 200 тис. грн та перерозподілено 3 млн. 278 тис. грн суми дотацій з державного бюджету для проведення розрахунків на інші поточні витрати.

Діна Прохорчук також зазначила, що у Житомирі повністю профінансовані заробітна плата по освіті та охороні здоров’я; завершується фінансування щодо виплати заробітних плат інших працівників бюджетної сфери. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Oleg Demchishin

    Вы делитесь этой новостью как подвигом. Забыли, что это норма - платить зарплату за работу ? Реклама недомэрка ? Его заслуга ? Из своего кармана достал ?

    Новости Житомира от 20minut.ua reply Oleg Demchishin

    Со всем согласен, но этот не реклама, это свобода слова )))
  • Александр Подик

    Ще було б непогано додати 12 млн грн на наступний рік на харчування для дітей молодших класів. А то замість 20 фінансують лише 8грн
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up