Житомирські прикордонники взяли участь в спільному міжвідомчому кінологічному тренуванні

Житомирські прикордонники взяли участь в спільному міжвідомчому кінологічному тренуванні

Сьогодні на території Житомирського кінологічного центру головного управління Національної поліції пройшли спільні тренування фахівців – кінологів з службовими собаками різних силових структур. В тренуванні взяли участь  представники Житомирського прикордонного загону, Житомирської митниці Державної фіскальної служби та Національної поліції в Житомирській області.

 

Протидія виготовленню та розповсюдженню наркотичних речовин - актуальне питання сьогодення. Саме пошук і виявлення наркотиків за допомогою службових собак став основною метою проведення міжвідомчого тренування.

Кінологи зі своїми «чотирилапими друзями» вдосконалювали навики з пошуку наркотичних речовин різних видів. Майстерність пошуку службовими собаками відточувалась за обставин, які трапляються в реальному житті під час виконання службових обов’язків. «Чотирилапі» виявляли закладки наркотиків, які були приховані в конструктивних особливостях транспортних засобів, житлових будівлях, особистих речах та під одягом ймовірних порушників. 

За результатами тренувань співробітниками кінологічних служб різних відомств здійснили обмін передовим досвідом та вкотре довели, що друзі наші менші є незамінними помічниками в виконанні завдань покладених на силові структури нашої держави.

Відео дня

 

 


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up