Житомирські храми запрошують на святкування Хрещення Господнього!

Житомирські храми запрошують на святкування Хрещення Господнього!

Настоятелі храмів вітають житомирян та гостей нашого міста з прийдешнім  великим християнським святом - Хрещення Христового (Богоявлення Господнього), яке відзначається 19 січня. Сьогодні - Навечір'я цього улюбленого всіма свята.

19 січня ми згадуємо, як Господь наш Ісус Христос прийняв хрещення від Пророка та Предтечі Іоанна у водах річки Йордану. Апостол Павел говорить, що "нині явилась благодать Божа". 

Усіх запрошують відвідати храми, помолитися та взяти святу Хрещенську воду, яка має цілющі властивості та прекрасно зберігається увесь рік. 

Відео дня

Зокрема, в Житомирському кафедральному Спасо-Преображенському соборі 19 січня відбудеться дві Божественні Літургії - о 7:00 та о 9:00, після Богослужінь відбудеться освячення води. Сьогодні увечері можна взяти воду, яка освячувалася вдень. Завтра Хрещенську воду в соборі можна буде набрати увесь день до 18:30. 

Також на свято запрошують вірян Свято-Успенський архієрейський собор на Подолі, Свято-Хрестовоздвиженський кафедральний собор на Замковій горі, Свято-Іаківлівський храм на Вільському (Руському) кладовищі та інші храми нашого міста.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up