Житомирська компанія за 1,3 млн грн завершить капремонт тротуарів на Театральній

Житомирська компанія за  1,3 млн грн завершить капремонт  тротуарів на Театральній

Докладе тротуарну плитку на вулиці Театральній місцева  фірма ТОВ «Уют Строй».

Зобов’язати  управління  капітального будівництва міської ради  укласти договір підряду на виконання будівельних робіт з ТОВ "Уют Строй"  по об’єкту: "Капітальний ремонт тротуарів по вул. Театральній в м. Житомирі (від  вул. Великої Бердичівської  до майдану  Перемоги)", без проведення  тендерних  торгів. Таке рішення 18 серпня  було прийнято на  позачерговому засіданні виконавчого комітету міськради.

«Судова тяганина з львівським підрядником, який починав капремонт тротуарів вже триває близько півроку. На даний момент один договір розторгнуто, на днях ми розриваємо і наступний договір. Тепер ми вирішили доручити ремонт тротуарів житомирській фірмі, яка укладала плитку на Великій Бердичівській», -  розповів  житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

За словами міського голови, покласти тротуарну плитку на вулиці  Театральній повинні до Дня міста (9-10 вересня). Вартість робіт складе 1,3 млн. грн. Ці кошти були виділені ще раніше.

Відео дня

Нагадаємо, договір на ремонт цієї ділянки було укладено у 2016 році з львівською компанією ТОВ "Ві.Ай.Пі" на 5 млн. грн.

Алла Гетьман

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up