Житомирська громадська організація "Мир на долоні" перемогла у конкурсі інноваційних ідей

Житомирська громадська організація "Мир на долоні" перемогла у конкурсі інноваційних ідей

22 лютого у місті Київ відбувся захист проектів у конкурсі "Виклик інновації для вирішення конфлікту".

Зі ста проектних заявок, які надійшли з усіх регіонів України, перше місце посіла ГО "Мир на долоні" з Житомира. Переможці отримали грант на створення нетворкінг кафе "Гараж".

Конкурс ідей стартував 22 листопада 2018. Організатори шукали команди однодумців з усієї України, які б могли запропонувати інноваційні проекти. Наприкінці січня було обрано 11 фіналістів. Для них організатори конкурсу провели інкубатор, під час якого навчали команди вдосконалювати вже створені проекти.

Фінал конкурсу пройшов у Києві. Після публічної презентації 11 проектів команд, організатори оголосили переможців. Перше місце здобула ГО "Мир на долоні" зі своїм проектом нетворкінг кафе "Гараж" у Житомирі.

Відео дня

- Я щиро вдячна організаторам конкурсу за підтримку нашої організації. Це буде не звичайне кафе, це соціальне підприємство, яке одночасно служитиме майданчиком для соціальної згуртованості, інноваційною платформою розвитку та буде генерувати дохід для підтримки свого функціонування і впровадження корисних для громади ініціатив, зазначила голова ГО "Мир на долоні" Ірина Гладка.

Довідково: Конкурс "Виклик інновації для вирішення конфлікту" проводився фінською організацією Crisis Management Initiative, яка заснована Нобелівським лауреатом миру та колишнім президентом Фінляндії Мартті Ахтісаарі.

Громадська організація «Мир на долоні»

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up