Житомирщина: рятувальники, поліцейські та громадські діячі флешмобом закликали молодь до здорового та безпечного способу життя

Житомирщина: рятувальники, поліцейські та громадські діячі флешмобом закликали молодь до здорового та безпечного способу життя

12 березня рятувальники, працівники ювенальної превенції ГУ НП Житомирщини та громадської організації «Перспектива» разом з учнями 9-х класів ліцею №25 м. Житомир провели показову акцію, закликавши молодь дотримуватися правил безпеки, зокрема пожежної, не привчатися до шкідливих звичок і не порушувати закон, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області.

За допомогою емблем фахівці ДСНС нагадали дітям і педагогам правила пожежної безпеки у побуті, поведінки при виявленні підозрілих металевих предметів. Так як підлітки часто стоять на роздоріжжі, палити чи втриматися від згубної звички, окремо було акцентовано увагу на небезпеці та наслідках від паління.

Крім того було наголошено на тому, що не можна вмикати одразу декілька потужних приладів до електромережі, адже це може призвести до виникнення короткого замкнення та пожежі. Після теоретичної частини бесіди рятувальники показали, як правильно користуватися вогнегасником. А для кращого засвоєння наданої інформації присутні отримали тематичні пам’ятки.

Запрошені до участі у заході представники громадської організації «Перспектива» розповіли школярам про ризики для здоров’я молодих людей від паління цигарок. В свою чергу про порушення чинного законодавства, в тому числі пов’язаного із правилами безпеки, провели бесіду з присутніми учнями і поліцейські.

Відео дня

Одразу потому організатори заходу та найактивніші школярі об’єдналися та долучилися до проведення флешмобу. Одягнені у футболки із написами «За здоровий спосіб життя», «Ні – наркотикам», «Ні – курінню», «Ні – алкоголю», «За безпечний спосіб життя» вони дружно «розламали» символічний атрибут – штучну цигарку, одну із причин пожеж та загибелі людей на них.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up