Житомир та китайський Хулун-Буір підписали меморандум про співпрацю

Житомир та китайський Хулун-Буір підписали меморандум про співпрацю

14 травня було підписано Меморандум про співпрацю між містами Житомир  та Хулун-Буір. Зустріч керівництва Житомирської міської ради та представників делегації  міста Хулун-Буір (Китайська Народна Республіка) відбулася в прес-центрі міської ради.

Меморандум передбачає співпрацю та обмін в економічній, громадській та гуманітарній сферах, - повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин подякував представникам міста Хулун - Буір за співпрацю та налагодження партнерських стосунків між містами. Заступник міського голови м. Хулун - Буір пан Чень Чжи, у свою чергу,  висловив сподівання, що підписання документу стане початком плідної спіпраці та доброї дружби між містами.

Довідково:

Відео дня

Хулун-Буір знаходиться у східній частині автономного району Внутрішня Монголія (КНР). Округ названий на честь озер Хулун-Нур і Буйр-Нуур, що знаходяться на його території. Площа - 262,9 тис. км². На території округу розміщено 8 торговельних портів державного значення другого класу, з яких “Манчжурія” є найбільшим. Також наявні два аеропорти - “Хайлаер Дуншань” та “Маньчжоу Сіцзяо”. Хулун-Буір - це колиска етнічних меншин та кочових народів на півночі Китаю, яка є надзвичайно багатою на місцеві звичаї та обряди, дорогоцінні пам'ятки культури та історії, неймовірно смачну місцеву кухню, що в купі надає округу Хулун-Буір виняткового шарму .

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Sergey Moroz

    Супрунутые))))
  • Людмила Блащук

    Чим не путіноїди?!
  • Ihor Pirogok

    Хунвейби́ны Житомирщины.Хай живе Суко Млин.

    Сергій Сухомлин підписав Меморандум про співпрацю з містом Хулун-Буір
    Меморандум передбачає співпрацю співпрацю та обмін в економічній, громадській та гуманітарній сферах.
    Готовиться командировка для обмена опытом во главе с Арашуняном и борцами за демократию во главе с Галагузой . Наша делегация готова пройти курс молодого хуйвенбина в районе красных фонарей.
    Хулун-Буір знаходиться у східній частині автономного району Внутрішня Монголія (КНР). Округ названий на честь озер Хулун-Нур і Буйр-Нуур, що знаходяться на його території. Площа - 262,9 тис. км².
    Земля там пустынная, воды нет, полей нет, парков нет, но есть два аэропорта. Поэтому СукоМлину есть куда стремиться, что бы и в Житомире не было воды, травы, деревьев и прочегот ненужного.
    Китайские товарищи подарили городу Житомир для пластунов и сасунов ( что одно и тоже) 675.000 цитатников Мао, которые будут раздоваться на Рождество католическое, но при этом уже завтра каждый может получить ЦИТАТНИК МАО, в кинотеатре Украина вместе с бесплатным билетом на фильм Еб Ман — признанный мастер кунг фу. Билеты и цитатники выдает Саша Раб ин Ович.
  • Сергей Винничек

    НЕ БЫЛА "УКРАИНА" ПОД КИТАЁСАМИ - БУДЕТ !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up