Жіночі секрети: як правильно підібрати ідеальний колір помади

Жіночі секрети: як правильно підібрати ідеальний колір помади

Хто як не ми, жінки, знаємо, що відмінний настрій прекрасній статі робить.. помада! І певно, що усі 50 відтінків цього косметичного продукту точно є в нашій косметичці.

Але, на жаль, бувають моменти, коли  закохуєшся в колір, який побачила в глянцевому журналі, купуєш, а потім картаєш себе, що не користуєшся? Щоб така ситуація не повторювалася, корисно буде дізнатися декілька універсальних секретів, як правильно підібрати колір губної помади. 

Щоб правильно підібрати собі колір косметичного засобу, радимо дотримуватися найпопулярнішої класифікації кольоротипів шкіри. Загалом, вона є дуже легкою і ґрунтується на аналогії з порами року: теплий підтон – «весна» і «осінь», холодний – «зима» і «літо».

Основний орієнтир:

Відео дня

Запам`ятайте, що до «теплого» кольоротипу шкірного покриву візажисти відносять жінок з волоссям теплих світлих відтінків, від блондинистих до медових, прозорою світлою шкірою і світлими очима різних відтінків: сірі, світло-блакитні, світло-зелені або ж світло-коричневі. 

Красуні  «холодного» кольоротипу відрізняються холодними відтінками попелястого або світло-русявого волосся. Колір очей може бути блакитним або ж навіть зеленим. До цього типу належать і кароокі білошкірі блондинки. 

«Холодним» жінкам – яскравості!

Провідні експерти в сфері бьютііндустрії наполегливо радять обирати помади виключно з  блакитним подтоном. Что це означає? Якщо провести такою помадою по зап`ястку, шлейф сліду, що залишився від неї,  буде мати перехід у малиновий або вишневий тон. Доречі, під цю категорію потрапляють класичні червоні помади, оскільки їх подтон якраз є холодним. На змітку: такі кольори роблять зуби візуально білішими у моменти щирої посмішки дівчини. 

Варто уникати теплих коралових і помаранчевих відтінків, а також занадто світлих кольорів, які лише зроблять ваше обличчя тьмяним. 

«Теплим» красуням підійде рожевий нюд

Суто нюдові помади вибирайте дуже обережно: бежевий колір, швидше за все, вам не дуже личитиме, а ось рожевий, в тон губ, буде виглядати ідеально. Також радимо звернути власну увагу на такі кольори помади, приміром як: кораловий, персиковий, всі відтінки червоного, оранжевий, коричневий, бежевий або нейтральний рожевий. Пам`ятайте, чим світліший тон вашої шкіри, тим ніжніше повинен бути колір помади. Наприклад, блондинкам зі світлою шкірою і русявим або медовим волоссям ідеально пасуватимуть помади коралового, рожевого, червоного, пісочного, персикового, бежевого відтінків. 

Але, дорогі жінки, пам`ятайте, що це - лише модна стереотипізація та стилістична рекомендація, а загалом радимо довіряти внутрішній інтуїції і не забувати, що усі ми – особливі!

Ірина Хоцька

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up