Жахлива ДТП у Бердичівському районі: загинуло двоє людей, шестеро - отримали тяжкі травми

Жахлива ДТП у Бердичівському районі: загинуло двоє людей, шестеро - отримали тяжкі травми

Сьогодні, 3 листопада, уночі на автодорозі Хмільник-Бердичів Житомирщини відбулося лобове зіткнення автомобілів «Фіат Добло» та «Тойота Корола». У результаті на місці дорожньо-транспортної пригоди загинули 2 людей та ще 6 отримали травми різного ступеня тяжкості, серед них 3-річна дитина. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області. 

"ДТП сталася близько 2.25 на прямому відрізку автодороги поблизу с. Андріяшівки.

За попередньою інформацією, керманич «Фіат Добло», не впоравшись з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із «Тайота Корола» під керуванням 32-річного киянина", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Як інформують у поліції, від отриманих травм на місці пригоди загинув водій «Фіат Добло», 25-річний житель Запорізької області, та пасажир іншої автівки, 58-річний житель столиці. Ще 6 людей, пасажири обох транспортних засобів, серед них 3-річна дитина, з травмами  різного ступеня тяжкості доставлені до реанімаційних відділень лікарень.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Бердичівського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин та причин ДТП.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up