За час повномасштабної війни на Житомирщині пошкоджено 2657 об’єктів, серед яких 177 повністю зруйнованих

За час повномасштабної війни на Житомирщині пошкоджено 2657 об’єктів, серед яких 177 повністю зруйнованих

Про це повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко у Фейсбук.

"25 червня під час наради за участю Міністра розвитку громад та територій Олексій Чернишов детально обговорили хід відновлювальних робіт внаслідок дій російських окупантів на Житомирщині. - йдеться у повідомленні. - Роботи на території області, особливо у найбільш постраждалих від бомбардувань та ракетних ударів населених пунктах, тривають вже другий місяць. Перш за все вони спрямовані на те, щоб повернути до житлового стану будівлі, які не потребують капітального ремонту. Переважно це встановлення або ремонт вікон, дверей, ремонт дахів.

Наразі в області вже відновлено близько 5 тисяч м² віконних блоків та відремонтовано 8,6 тисячі м² дахів. Йдеться про медичні, освітні заклади та адміністративні будівлі, багатоповерхівки та приватні будинки в Овручі, пожежну частину Малина.

Загалом у Житомирській області пошкоджено 2657 об’єктів, серед яких 177 повністю зруйнованих, що складає 7%. 87% постраждалих будівель – це житловий фонд.

Відео дня

За результатами засідань обласної комісії ТЕБ та НС, 60 об’єктів вже визначені як аварійно небезпечні та підлягають демонтажу. За попередніми даними, серед житлового фонду області демонтажу підлягає 2 багатоповерхових житлових будинки на 122 квартири та 138 приватних будинків".

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up