Київстар першим запустив 3G у Житомирі

Київстар першим запустив 3G у Житомирі

Подія, на яку очікували сотні тисяч житомирян, нарешті відбулася. 25 липня національний телекомоператор Київстар запустив 3G зв’язок у Житомирі та його передмісті. Віднині скористатися мобільним інтернетом  у якості 3G можуть жителі всіх обласних центрів України.

 

Понад 80% мешканців Житомира є абонентами  Київстар. Тепер кожен з них має можливість приєднатись до спільноти 3G. Швидкісним мобільним інтернетом також зможуть користуватись майже 5000 великих і малих підприємств міста, які є корпоративними клієнтами національного мобільного оператора.

Якісний 3G-зв’язок в Житомирі забезпечують 66 базових станцій Київстар. Компанія крокує в ногу з часом і тому повністю оновила телекомінфраструктуру мережі, встановивши на базових станціях обладнання, яке підтримує технології зв’язку 3G і 4G. Отже, і тепер, і в майбутньому Київстар зможе забезпечувати житомирян  доступом до високотехнологічних послуг.

Президент Київстар Петро Чернишов привітав житомирян з цією важливою і довоочікуваною подією : «Вітаємо Житомир з довгоочікуваним 3G! Тепер, коли ми охопили швидкісним мобільним інтернетом усі обласні центри, Київстар зосередиться на розширенні території покриття за межами міст, в сільській місцевості, щоб забезпечити усім мешканцям України рівний доступ до новітніх технологій».  

Відео дня

Одночасно із Житомиром, зв’язок 3G отримали ще 23 населених пункти області, серед  яких - міста Бердичів, Коростишів, Чуднів, Андрушівка. На сьогодні понад 300 міст і сіл Житомирщини вже користуються 3G-зв’язком Київстар. Швидкісний мобільний інтернет "працює» і на ділянці міжнародної траси М06 (Київ - Чоп), яка пролягає через  територію області.  

На всіх абонентів передплаченого зв'язку в Житомирі чекає приємне заохочення - вони отримають бонусні 3 ГБ трафіку у подарунок, якими можна буде скористатися протягом місяця, щоб протестувати якість та переваги 3G від Київстар.

Але це ще не все! Ввечері 29 липня Київстар запрошує всіх житомирян на вулицю Михайлівську, де їх вітатиме із запуском 3G гурт «Сальто назад» - учасник відбору «Євробачення 2017».

На жителів і гостей міста чекають конкурси, розваги та море  сюрпризів від національного телекомоператора.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up