З директором «Житомирводоканалу» збираються продовжити контракт ще на рік: за які такі заслуги?

З директором «Житомирводоканалу» збираються продовжити контракт ще на рік: за які такі заслуги?

9 серпня поточного року закінчується термін контракту з директором КП «Житомирводоканал» Андрієм Нікітіним.

Як стало відомо «20 хвилинам», заступник мера Сергій Кондратюк підготував на підпис Житомирському міському голові Сергієві Сухомлину документи про продовження контракту з очільником водоканалу ще на рік.

Якщо у міській раді до роботи Андрія Нікітіна особливих претензій немає, мовляв, він виправляє недоліки, на які йому вказують, то у містян зауважень і питань трохи накопичилося.

За більш ніж два роки його роботи особливих змін містяни не відчули, ба більше, діяльність пана Нікітіна запам`яталася житомирянам рядом скандалів. Влітку минулого року в Житомирі сталася екологічна катастрофа з викидом нечистот у річку Тетерів. Через колектор до річки потрапили нечистоти, що завдало непоправної шкоди екосистемі – лише риби загинуло як мінімум 8 тонн. Проте покараний за це ніхто не був, оскільки винного так і не знайшли.

Відео дня

Крім того, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, влітку 2016 року під час перевірки на підприємстві виявила велику кількість порушень ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення. Під час повторної перевірки було виявлено ігнорування більшості приписів. Але і це не все: того ж літа Управління держпраці зафіксувало на підприємстві 85 порушень.

2018-й рік запам`ятався житомирянам рядом відключень водопостачання. З кранів містян і досі тече вода сумнівної якості з характерним запахом і кольором. Натомість очільник водоканалу обіцяє, що через 2 роки вода буде придатною для пиття. Можливо, і буде, а поки спостерігатимемо, як з наших кранів ллється незрозуміла речовина більш схожа на чай, ніж на воду.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (19)
  • Valentina Myzuchyk

    Вода вонюча, відключення постійні і директор ніякий. Реальних змін немає. Гнати треба
  • Alexander Zaitsev

    Коля купив у Житомирі магнітік який прилипав до всього, до металу, до пластіка, до дерева, до води. Навіть магнітік хотів будь-яким чином звалить з Житомира 😃

    Tata Korolenko reply Alexander Zaitsev

    Та ладно, куди не звалиш, ти завжди береш себе з собою ))
  • Татьяна Андриенко

    У районі Гагаріна у цьому місяці воду відключали через аварії вже тричі мінімум по 2 дні кожного разу. Це позапланово зрозуміло. Тепер чекаємо на планові відключення. Все розуміємо. Старі труби. Але, за що ж ми платимо?
  • Jurgen Graaf

    он умница,единственный,кто смотрит в будущее предприятия,кто меняет устаревшее оборудование...вот зарплату людям поднять очень нужно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up