Як комуністи, регіонали та їх діти і онуки побили офіцера АТО

Як комуністи, регіонали та їх діти і онуки побили офіцера АТО

80-річний Петро Лотюк – 3-й заступник голови Житомирської облспоживспілки – запропонував демобілізованому офіцеру АТО узяти в оренду приміщення у 12 кв. м для здійснення підприємницької діяльності.

Лотюк запевняв майбутнього орендаря, що орендна плата буде мінімальною. Офіцер погодився та зробив капітальний ремонт приміщення – поміняв двері, вікна, переробив стелю та підлогу. Коли ремонт закінчився, П. Лотюк виставив офіцеру АТО орендну плату у 15000 грн за 12 кв. м. Орендатор не погодився та захотів, щоб Лотюк відшкодував вартість ремонту. Старий комуняка визвав свого онука – начальника Житомирського МРЕВ. І той, разом з колишнім начальником екоінспекції Войцещуком (зараз перебуває під слідством за хабарі), представниками служби безпеки Житомиробленерго, приїхали до атовця-орендатора, який відмовився виселятися, та жорстоко його побили так, що останній потрапив до лікарні. Після цього атовець звернувся до поліції з приводу побиття. Була порушена кримінальна справа про побиття людини. Далі офіцер АТО подав заяву до суду про відшкодування збитків.

А Лотюк подав заяву до суду з проханням вигнати атовця-орендатора з приміщення. 23 грудня 2018 року поліцейський слідчий Євген Янович разом з поліцейським інспектором Богданом Малиновським принесли офіцеру АТО постанову суду про арешт його майна.

Після цього офіцер звернувся до громадськості з проханням висвітлити ці події та дати їм народну оцінку. Воїн АТО звертався до мене особисто, як до громадського діяча, з проханням знайти справедливість.

Відео дня

Ми з’ясували, що 80-річний П. Лотюк одержує пенсію у розмірі 20 тис. грн та зарплату в облспоживспілці 40 тис. грн на місяць, працює в Житомирській облспоживспілці з 1971 року.

Ми з’ясували, що третьому заму начальника Житомирської облспоживспілки Лотюку спілка подарувала прохідну підприємства споживспілки «Ялинка». Ми здізналися, що це не єдиний подарунок, який дарує Житомирська облспоживспілка.

Ми з’ясували, що у Лотюка є онук, задля якого і старався дід Лотюк. Це начальник Житомирського МРЕВ – 23-річний Юрій Опанащук, син сумнозвісного комуніста Юрія Яковича Опанащука, колишнього директора готелю «Житомир». Юрій Якович Опанащук позбувся своєї посади після того, як слідчий Михайло Шилкін та журналіст Віктор Котенко викрили дитячу порностудію у готелі «Житомир» у номері 331. Два роки її очолював громадянин Швейцарії 58-річний Ганс Петер Бірхер з Цюриха. Це все відбувалось за часів Януковича. Громадянин Швейцарії був пійманий «на гарячому» та засуджений до 15 років позбавлення волі. Адміністрація готелю тоді вийшла сухою з води. В часи Януковича комуністи та регіонали були при владі, тому ці страшні факти не були озвучені і ця історія не набула розголосу.

Повернемось все ж таки до онука Лотюка, сина цього Опанащука. Одразу ж після закінчення університету він потрапив до Києва у МРЕВ України (колишнє ДАІ). Після цього його, 23-річного молодика, призначили у Житомир на посаду начальника Житомирського МРЕВ (ДАІ).

Мені згадується випадок, коли на посаду полковника – начальника ДАІ у Житомирі призначили 33-річного капітана. Це було за часів Януковича. Піднялась величезна хвиля громадського обурення, в тому числі у ЗМІ. А зараз призначили 23-річного молодика, і усі мовчать.

Справа про побиття офіцера АТО загальмувалась, оскільки Опанащук бравує тим, що його «хрещений батько» – Геннадій Зубко.

Для чого онуку П. Лотюка потрібне це приміщення площею 12 кв. м? А для того, щоб відкрити там МРЕО та оформлювати автомобілі. Адреса даного приміщення – проспект Миру, 50, за готелем «Ялинка», біля автостоянки.

Хочу звернути увагу громадськості, що 4 жовтня 2018 року дід П. Лотюк продав дане приміщення Юхиму Бику 1951 р.н., що проживає в смт Гуйва, вул. Зелена, 9 (цікаво, хто його сусіди?), а значить, не мав законного права здавати приміщення в оренду офіцеру АТО та вести переговори по цьому приміщенню.

Я завжди стверджував, що при владі залишились усі ті самі комуністи-регіонали, а зараз вже їх діти та онуки. До речі, атовець Сергій до цих пір їздить на передову разом з орденоносною волонтеркою Юлією Толмачовою.

Зараз атовці Житомирщини підключилися до цієї справи. Тому за їх дорученням я особисто буду доводити до відома громадськості усі деталі даної справи. Я буду розказувати про «гідру», яка сподівається, що буде при владі вічно.

Хочу нагадати аналогічний випадок. Два роки тому, зі слів постраждалого, Пухтаєвич та його подільники побили інваліда ЗСУ Пилипчука – жителя села Стрижівка, який намагався зупинити грабіж держави та зупинити незаконний видобуток піску на Стрижівському кар’єрі.

Комісія з Києва оцінила збитки, нанесені державі незаконною діяльністю, у 126 мільйонів гривень. Була конфіскована уся техніка, задіяна у незаконному видобутку піску на Стрижівському кар’єрі. Зараз триває суд у місті Коростишеві. Громадськість, народ завжди будуть стояти на боці захисників держави.

Олександр Коцюбко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Mayya Sidorenko

    Люди, чи ж ми дебіли? Доки ми будемо терпіти знущання комуняк, яких ми мали б засудити ще 30 років тому за злочини проти людства?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up