Як із Святого Миколая сепаратиста зробили: відомий блогер розбирався, хто насправді винен у конфлікті

Як із Святого Миколая сепаратиста зробили: відомий блогер розбирався, хто насправді винен у конфлікті

На Ютуб-каналі відомого блогера Анатолія Шарія з'явилося відео, в якому він детально аналізує події, які сталися в Житомирі в резиденції Святого Миколая.

Нагадаємо, що актора та журналіста Рулана Мороза, який виконував роль Святого Миколая, звинуватили в сепаратизмі та зі скандалом звільнили. Підгрунтям для цього стало звернення члена Житомирського виконкому Віри Гринишиної.

Анатолій Шарій пояснює, що причиною скандалу став матеріал Руслана Мороза, який він надрукував в місцевій газеті, про секс-скандал за участю Віри Гринишиної, депутата обласної ради Олени Галагузи та заступника губернатора Олексія Ясюнецького.

Після появи відео Шарія пост самої Віри Гринишиної у Фейсбуці, на який посилалися всі загальноукраїнські ЗМІ, не враховуючи точку зору другої сторони конфлікту, зник.

Відео дня

Подробиці - у відео, яке активно переглядають користувачі Інтернету, наразі воно має уже майже 250 тис. переглядів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Serhij Yakimenko

    Шарій — це кремлівська шльондра, яку має бути соромно називати відомим блогером. "Відомий блогер" і "відомий московський пропагандист" зовсім не тотожні поняття, тому варто їх розділяти та називати речі правильними словами. Як можна брати інтерв’ю у ворога України, який працює на окупанта? ГАНЬБА!
  • Ludmila Andrianova

    Шарія?
  • марія

    виходячи із тієї ситуації що наразі є в країні, чому не закрили ту організацію, яка , із ваших слів не працює! одна, як ви назвали "курица" зробила провокацію, а ви такий "білий і пухнвстий" ні в чому не винуваті! Це виглядає однаково що з однієї, що з другої сторони. рильця в пушку з обох сторін! НЕ тошніть і не тріпайте нерви! Ви журналісти в Україні, а мову українську так і не вивчили!"впрочем на територии Украини возможно все"- це цитата з вашого спілкування! то якогож рожна ви до цих пір сидите в Україні!!! Чемодан, вокзал, кацапетія! там зразу з ростовського вокзалу вам правду-матку намалюють! Два бугая "воюють з куріцами" і збираїтесь дзвонити у всі дзвони, щоб вас спасали.а може на передок поїдете і там покажите свої здібності.взагалі, таке враження, що ці "куріци"попали в точку!
  • Виталий Аксенченко

    Более 428 тысяч просмотров!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up