Воїнам 95-ї бригади передали новий ударний безпілотник українського виробництва

Воїнам 95-ї бригади передали новий ударний безпілотник українського виробництва

Сьогодні представники Житомирської ОВА спільно з волонтерами Гуманітарного Хабу «Житомир» передали бійцями 95-ї бригади новий ударний безпілотник українського виробництва. З початку повномасштабної наші воїни нищать ворога не лише іноземним озброєнням. 

Український оборонний комплекс не стоїть на місці – він продовжує розробляти технологічні новинки та постачати їх нашим захисникам.

Одна з них – безпілотний авіаційний комплекс «Валькірія». Завдяки такому безпілотнику наші десантники зможуть проводити розвідку та коригувати артилерійський вогонь, щоб ще швидше вигнати ворога з української землі.

Відео дня

"Дякуємо нашим благодійниками, які зібрали великі кошти на цей безпілотник, що вже найближчим часом працюватиме на нашу перемогу. Вдячні кожному українцю, який долучається до цього та подібних зборів. І звісно, дякую нашим захисникам! 

Переконаний, що бійці славетної житомирської 95-ї бригади якнайкраще використають цей безпілотник. Славна українська «Валькірія» в руках наших захисників зробить для багатьох загарбників їх найближчий бій останнім", - зазначив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up