Водоканал обіцяє у 2022 році значне покращення якості води у Житомирі

Водоканал обіцяє у 2022 році значне покращення якості води у Житомирі

У 2022 році Житомир стане одним із небагатьох українських міст, в якому значно покращиться якість води, - таку радісну новину повідомляє КП "Житомирводоканал" на своєму офіційному сайті.

Це стане можливим завдяки тому, що керівництво міста та КП “Житомирводоканал” прийняли стратегічне рішення модернізувати систему водопостачання міста. В результаті модернізації буде повністю змінена технологія "приготування" води, а також замінена система водопостачання.
3 серпня було введено в експлуатацію ще 300 метрів новозбудованого магістрального трубопроводу разом з другою гілкою дюкерного переходу. Загалом, з початку 2020 року  було здійснено заміну майже 2,5 км мереж водопостачання.

Місяцем раніше, в липні 2020 року, завдяки невтомності, наполегливості та професіоналізму десятків фахівців, які впродовж 36 годин безперервно працювали з однією лише метою — якісно та якнайшвидше виконати поставлені задачі, вдалося переобладнати 2 водопровідних павільйони (замінивши старе та зношене обладнання на нове, європейського зразка), замінити запірну арматуру в 9 камерах та приєднати мешканців Сквирського шосе до новопрокладеного трубопроводу.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Читайте також:

Житомирський водоканал розпочав реконструкцію очисних споруд
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Петя Хабазня

    Спадає на думку притча про те як Ходжа Насредин обіцяв патишаху навчити віслюка розмовляти. 🤔
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up