Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 25 жовтня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 25 жовтня

Продовжуємо рубрику «Добрі руки» з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» та публікуємо 5 актуальних оголошень, завдяки яким ви зможете знайти пухнастого малюка для себе. Не купуйте – візьміть з рук. 

Красива і ніжна дівчинка шукає сім`ю

«Житомир. У пошуку своєї сім’ї дуже красива і ніжна дівчинка. Вона спокійна, орієнтована на людину, але проявляє і охоронні якості. В неї дуже короте хутро (явно метис), тому вона не зможе жити на вулиці в буді, їй потрібне приміщення. Собачка буде невеличка. Їй 4 місяці, оброблена від паразитів, вакцинована, стерилізована. Віддається в надійні руки. Подаруйте такій красуні сім’ю, а вона вам любов», – пишуть в оголошенні. 

Усі подробиці за телефоном 0988018808. 

Відео дня

Кому мишоловку?

«Житомир. Шукає дім мишоловка. 5 місяців. Оброблена, лоток знає, стерилізую. Хвіст як у песця», – зазначають у дописі. 

Телефонуйте: 0979340127.

Маша шукає дім 

«Я все ще тебе чекаю, добра людино! Мрію усім серцем про твоє ніжне тепло, сподіваюся проводити час з тобою і твоєю любов`ю. Дасиш мені шанс стати твоїм найвірнішим другом? Будь ласка, дай. Зателефонуй, запитай про мене: 097 462 48 09, 073 203 58 17», – зазначено у пості. 

Котик чекає на вас

«Пулини, Житомир, область! Терміново шукаю родину для цього парубка. Вік орієнтовно 3-4 місяці, але попри свій маленький вік він дуже любить ловити мишок. 

Його та його братика було знайдено в лісі, де він ледве не загинув від голодних собак. Надійні та люблячі ручки, ми чекаємо на вас!» – пише авторка оголошення. 

Деталі за телефоном 093-073-34-63. 

Котики шукають маму

«Житомир! Два славні хлопці шукають маму. Вік – 2 місяці, від паразитів оброблені. Апетит чудовий. Допоможу з кастрацією», – йдеться у дописі. 

Щоб забрати цих красенів, набирайте 0673912471. 

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up