Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 4 жовтня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 4 жовтня

Продовжуємо рубрику «Добрі руки» з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» та публікуємо 5 актуальних оголошень, завдяки яким ви зможете знайти чотирилапого малюка для себе.

У дитсадочок підкинули кошенят

«У дитячий садочок підкинули 3 кошенят. SOS!!! Прохання терміново відгукнутись, хто може забрати!» – зазначають у дописі. 

Телефонуйте: 0978773717, 0634040509. 

Відео дня

Малюк у сім`ю

«Добрий день, мене поки що ніяк не звуть. Я шукаю своїх мамусь-татусів, щоб вони дали мені гарне ім`я, смачно мене годували і любили. Я – хлопчик. Мені 2 місяці, я знаю, що ходити треба тільки на лоточок, у мене немає бліх і глистів, а ще я знаю, що я з породи невська маскарадна», – пишуть в оголошенні. 

Для зв`язку: 0632428100. 

Малятка шукають дім

«Знайшли біля Епіцентру кошенят. Допоможіть знайти маляткам люблячий дім. Кумедні, грайливі і дуже хочуть ласки та любові!  Руденькі – хлопчики, а темненька – дівчинка (але я не впевнена)», – йдеться у пості. 

Звертайтесь за номером: 0976484114. 

Мама і цуценя потребують дому

«Добрий день! Проїжджаючи через ліс, знайшли собачку і маленьке цуценятко. Дуже худа і замучена, а ще й голодна мама відразу підбігла до нас. Забрали обох, але залишити собі немає можливості. Можливо, комусь треба вірний друг? Допоможіть, будь ласка. Житомир або Житомирський район», – розповідає авторка оголошення. 

Додаткова інформація за телефоном: 0976855474. 

Кому миле кошеня?

«Житомир. Підкинули під магазин. Кошеня хоче тепла. У пошуках своєї люблячої сім’ї», – пишуть у групі допомоги тваринам. 

Контактний телефон: 068 835 10 89, Юля 

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up