Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 27 вересня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 27 вересня

Продовжуємо рубрику «Добрі руки» з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» та публікуємо 5 актуальних оголошень, завдяки яким ви зможете знайти чотирилапого малюка для себе.

Чудові кошенята

«Віддаються в подарунок. Чудові кошенята, 3 місяці. Всі хлопчики, а пухнаста – дівчинка. Привчені до лоточка. Від бліх і глистів оброблені. Їдять сухий корм і натуральну їжу. З блискучою шовковистою шерстю і райдужними зелено-рудими оченятами, у білих шкарпеточках. Від європейської короткошерстої кішечки. 096 543 58 97 – телефонуйте, привеземо додому», – пишуть в оголошенні. 

Руденька кішечка шукає дім

Відео дня

«Заради цієї дрібної красунечки мені довелося вломитися вночі на територію церкви. Значить, її доля – потрапити у сім`ю. 3 місяці. Вакцинована, привчена до лотка, короткошерста, весела мурчалка. Стерилізація у подарунок», – йдеться у дописі. 

Усі подробиці за телефоном 0684016507 (вайбер). 

Дівчинці потрібна сім`я

«Житомир. Шукає свою сім’ю маленька дівчинка. Їй два з половиною місяці, від паразитів оброблена, вакцинована. Віддається з умовою стерилізації. Буде маленькою, енергійною собачкою», – описують маленьку красунечку. 

Детальніше за телефоном 0988018808. 

Петька шукає сім`ю

«Житомир. Шукає люблячу сім`ю маленьке кошеня Петька. Малюк вихований, в туалет ходить виключно в лоток. Вік – приблизно 2 місяці. З собаками дружить. Ласкавий і ручний муркотун», – інформують у пості. 

Телефонуйте: 0973712733. 

Ніколь чекає вас

«Шукає сім'ю Ніколь, можна просто Ніка. Її викинули минулої осені з мамою та сестрами. І ось літом вона знайшла свою родину, але вона не підходила до своєї хазяйки та не гавкала, і ми прийняли рішення її забрати, адже якщо б не забрали, Ніку б вивезли. І ось знову осінь, і знову Нікулька шукає сім'ю. Якщо вона не гавкає, це не означає, що вона не вміє любити. Нікі зараз 1 рік, вона добра, лагідна та красива. Стерилізована. Вона хоче потрапити в достойну сім'ю, яка її буде любити. Вона вас чекає...» – розповідає авторка оголошення. 

Якщо сподобалася, дзвоніть 0979124724. 

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up