Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 20 вересня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 20 вересня

Мрієте про маленького пухнастого друга?

Продовжуємо рубрику «Добрі руки» з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» та публікуємо 5 актуальних оголошень, завдяки яким ви зможете знайти чотирилапого малюка для себе.

Милі кошенята шукають дім

«Хлопчики та дівчатка – грайливі, оброблені, лоточок знають. Допоможемо зі стерилізацією дівчаток за віком. Шукаємо надійні сім'ї, які їх знову не викинуть і не зрадять», – вказано у дописі. 

Відео дня

Деталі за телефонами 0966837135, Тетяна; 0674112096, Яна. 

Дівчатка-розумниці потребують господарів

«Розумниці, хороші захисниці, подруги і співбесідниці. Шукаємо таких же хороших господарів, а можливо, одного для двох. 5 місяців (з 17 квітня), стерилізовані, щеплені. Короткошерсні, будуть середніми, але довгоногими. Метиси: Марта – гонча грецька, Лапа – майоркська вівчарка. Підійдуть для квартири, приватного будинку (але у теплу літню кухню чи кудись на зразок цього). Не для вольєру, тим більше не на ланцюг. Були врятовані із сестрами і братами і навіть кошенятами від утоплення в мішку. Віддамо тільки у надійні руки», – пишуть в оголошенні. 

Телефонуйте: 0676060344 (+ вайбер і телеграм), Наталія. 

Красунечка у квартиру

«Дівчинка, 2 місяці, дуже ласкава, постійно муркає. Від глистів і бліх оброблена, лоточок знає. Схожа на британку. Віддається в квартиру, оскільки боїться холодів. За віком буде стерилізована», – інформують у пості. 

Усі подробиці за телефоном 0972886248, Ірина.

Дівчинка шукає свою людину

«Житомир, Київ. Дівчинка 1,5 міс. шукає свою людину. Щеплення і стерилізація за мій кошт. Оброблена від паразитів, чиста любов», – коротко описує авторка допису. 

Пишіть, дзвоніть 096 083 29 88. 

Дівчатка у дім

«Житомир! Дівчатка шукають дім. Ласкаві, грайливі і просто муркотливі. Їдять усе, до лотка привчені, від паразитів оброблені. Стерилізацію гарантую», – закликають у оголошенні.

Хто хоче собі, телефонуйте: 0681104078. 

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up